Parcul secular

Parcul Domeniului Manasia se întinde pe o suprafață de două hectare și a fost reamenajat în totalitate de către o echipă de arhitecți peisagiști cu gazon englezesc și alei pietruite. Parcul este ideal pentru a găzdui evenimente în aer liber, concerte sau piese de teatru. Spații prietenoase pentru copii sau locuri pentru momente intime de relaxare pot fi amenajate în timpul evenimentelor.

Vă puteți petrece clipe de neuitat la umbra falnicilor platani – monumente ale naturii, sau vă puteți plimba printre speciile rare de arbori seculari care susțin istoria locului. În funcție de sezon, veți descoperi grădini cu flori înmiresmate precum trandafiri, liliac, ginkgo biloba, arborele de mătase sau lalele. Foișorul ridicat pe un deal artificial, construit de către Prințul Efrem Obrenovici, iazul cu rațe, păunii albi și albaștri care se plimbă liberi prin parc sau trăsura sunt atracțiile preferate de vizitatorii noștri.

Terasa conacului

Capacitate 150 pers.


Terasa conacului

Capacitate 150 pers.


Terasa din spatele conacului este locul în care au loc experiențele Domeniul Manasia din primăvară și până-n toamnă. Aceasta are deschidere către peluza verde, este orientată spre apus și umbrită de arbori seculari. Aici puteți participa la un dejun la conac, puteți asista la un concert sau spectacol în aer liber sau vă puteți bucura de o petrecere privată în cadrul unei nunți sau a unui botez. Pe timp de seară, conacul și parcul sunt animate de lumini arhitecturale, iar zona de dining poate fi decorată cu candelabre elegante sau ghirlande luminoase, ce creează o atmosferă discretă.

Solicitați o ofertă personalizată

Indiferent care este specificul evenimentului pe care vreți să îl organizați, o echipă de profesioniști cu experiență, vă stă la dispoziție în toate etapele de planificare și implementare. Suntem pregătiți să răspundem celor mai exigente solicitări.

Pavilionul de vara

Capacitate 300 pers.

Pavilionul de vara

Capacitate 300 pers.


Pavilionul de vară este amplasat în parcul domeniului și are o suprafață de 525 mp. Cu o capacitate de până la 300 de locuri este locul ideal pentru evenimente memorabile. Pereții transparenți permit luminii naturale să pătrundă în interior și creează o atmosferă de poveste. Scaunele simple, albe dau o notă de eleganță întregului pavilion și se îmbină armonios cu vesela prețioasă aleasă pentru a completa decorurile meselor.