Domeniul

O bijuterie de patrimoniu unică în peisajul Bărăganului – inclusă în Ansamblul Conacului Hagianoff, s-a redeschis publicului larg și a devenit astfel primul monument istoric Clasa A, de importanță națională, restaurat integral în județul Ialomița. Domeniul include conacul boieresc, parcul de două hectare și crama de sub conac, monumente înnobilate de istoricul aristocratic al moșiei. Domeniul Manasia se lasă redescoperit, la doar 50 de kilometri de București, în localitatea omonimă, în cadrul evenimentelor pe care le găzduim.

Conacul Hagianoff

Conacul Hagianoff

Conacul Hagianoff este un loc de poveste, un restaurat integral, cu o atenție deosebită pentru fiecare detaliu. Elemente arhitecturale clasice și moderne redau strălucirea istoriei, iar interioarele eclectice găzduiesc evenimente de neuitat. Aici, visele devin realitate.

Crama subterană

Crama subterană

Crama subterană a conacului, o bijuterie ascunsă, a fost restaurată cu migală pentru a oferi un cadru unic pentru evenimente speciale. Indiferent de eveniment, aici veți găsi un cadru autentic și plin de caracter, care îi va încânta și impresiona pe toți cei prezenți.

Parcul secular

Parcul secular

Fie că doriți o nuntă în aer liber, o petrecere plină de veselie sau o conferință sub cerul liber, în parcul secular al conacului veți avea parte de momente speciale. Aici, natura și frumusețea se împletesc cu eleganța și rafinamentul conacului, oferindu-vă o experiență unică.