Conacul Hagianoff

O monument arhitectural unic în zona Urzicenilor, construit in stil eclectic cu elemente de arhitectură clasice și romantice, Conacul Hagianoff a fost restaurat cu mare respect pentru însemnătatea sa istorică și a fost amenajat cu scopul de a găzdui evenimente memorabile. Fie că doriți să organizați o nuntă discretă, o petrecere aniversară, o recepție exclusivă sau un eveniment de afaceri într-un cadru rafinat, conacul Hagianoff vă oferă toate facilitățile necesare. Cu o capacitate generoasă de oaspeți, spații flexibile și servicii de cea mai înaltă calitate, suntem aici pentru a răspunde oricărei solicitări.

SalonulEfrem Obrenovici

Capacitate 40 pers.


Salonul Efrem Obrenovici

Capacitate 40 pers.


Elegantul salon Efrem Obrenovici a fost restaurat până la cele mai mici detalii. Tavanul pictat și încasetat în lemn, șemineul impozant și piesele rare de mobilier creează cadrul perfect pentru experiențe memorabile de dining.

SalonulClaire Hagianoff

Capacitate 40 pers.


Salonul Claire Hagianoff

Capacitate 40 pers.


Invadat de lumină naturală, salonul de pian Claire Hagianoff poate găzdui evenimente private de dining, evenimente culturale, concerte de cameră sau alte manifestări artistice. Are o capacitate de până la 40 de locuri și deschidere către salonul Efrem Obrenovici, ce dublează astfel capacitatea locurilor de la parterul conacului.

Foyer

Capacitate 40 pers.Foyer

Capacitate 40 pers.

Foyerul de la parter și terasa deschisă către poarta de la intrarea în domeniu sunt spațiile ideale pentru întâmpinarea oaspeților în cadrul evenimentelor. Foyerul este dotat cu un bar mobil, zonă de relaxare și se poate transforma într-un ring de dans sau salon de dining cu o capacitate de până la 20 de locuri.

Salonul Nicolae

Capacitate 40 pers.


Salonul Nicolae

Capacitate 8 pers.


Cu o capacitate de dining de 8 persoane, salonul Nicolae se deschide discret către foyerul de la parterul conacului. Poate găzdui întalniri de afaceri, dineuri private sau poate fi locul perfect pentru a te retrage în tihnă, preț de câteva momente, în timpul unui eveniment. Este unul dintre spațiile pe care le putem dedica pregătirii mirilor în timpul unei nunți în aer liber.

Sala de Conferință Hagianoff

Capacitate 40 pers.Sala de Conferință Hagianoff

Capacitate 100 pers.

Sala de conferință Hagianoff este un spațiu generos ce a fost amenajat pentru a găzdui evenimente corporative precum conferințe, traininguri, workshopuri, seminarii, lansări de produs ori expoziții. Sala beneficiază de lumină naturală, dar și de un sistem de iluminat modern și poate fi reamenajată ca sală de consiliu, sală de clasă, sală de teatru ori salon de cocktail. Este echipată cu microfoane fixe și wireless și sistem audio-video performant. Are o capacitate totală de până la 100 de persoane. Se află la primul etaj al conacului și are vedere din terasă către parcul secular.

Sala de ConsiliuAl. I. Cuza

Capacitate 40 pers.


Sala de Consiliu Al. I. Cuza

Capacitate 15 pers.


Sala de consiliu Alexandru Ioan Cuza găzduiește și biblioteca conacului. Este un spațiu în care elemente de decor clasice contrastează cu mobilierul modern. Salonul este ideal pentru întâlniri private de afaceri, de consiliu director sau pentru negocieri. Are o capacitate de 15 persoane și vedere către platanii seculari din parcul domeniului.

SalonulAlexandru Ipsilanti

Capacitate 40 pers.Salonul Alexandru Ipsilanti

Capacitate 10 pers.

Intim și plin de personalitate, salonul Alexandru Ipsilanti a fost decorat până la cele mai mici detalii în stil oriental, cu pereți și podele mozaicale sau divane învelite în țesături fine, completate de o multitudine de accesorii din alamă specifice stilului. Atmosfera de poveste creează un cadru relaxant, ideal pentru socializare și pentru a savura în tihnă delicii orientale. Poate fi folosit în timpul unei nunți ca salonul de pregătire pentru unul dintre miri.

Mansarda Conacului

Capacitate 40 pers.


Mansarda Conacului

Capacitate 110 pers.


Mansarda conacului se remarcă prin generozitatea spațiului dominat de grinzile impunătoare din lemn solid. Dotată cu sistem de conferință – microfoane fixe și wireless, sistem audio-video performant și mobilier modular modern, mansarda este un spațiu adaptabil în funcție de contextul desfășurării unui eveniment. Poate fi amenajată ca sală de teatru sau de spectacol cu o capacitate totală de 110 persoane, sală de clasă cu capacitatea de 55 de persoane sau sală de consiliu pentru până la 40 de persoane. Spațiul ascunde în pereți o galerie de expunere pentru mici obiecte recuperate din conac, păstrând viu istoricul locului.