Despre noi

Domeniul Manasia este genul acela de loc rar întâlnit ce nu contenește să te surprindă. O bijuterie de patrimoniu unică în peisajul Bărăganului – inclusă în Ansamblul Conacului Hagianoff, s-a redeschis publicului larg și a devenit astfel primul monument istoric Clasa A, de importanță națională, restaurat integral în județul Ialomița. Domeniul include conacul boieresc, parcul de două hectare și crama de sub conac, monumente înnobilate de istoricul aristocratic al moșiei. Domeniul Manasia se lasă redescoperit, la doar 50 de kilometri de București, în localitatea omonimă, în cadrul evenimentelor pe care le găzduim.

Un loc ce te ademenește în timp


Un loc ce te ademenește în timp


Deîndată ce i-ai trecut poarta, Domeniul Manasia pare că te ademenește înapoi în timp și îți dezvăluie fragmente dintr-un trecut aristocratic al Bărăganului de odinioară. Acesta a început odată cu povestea familiei nobile Cantacuzino, continuând cu cea a principelui sârb Efrem Obrenovici și culminând cu perioada familiei Hagianoff. Cu fiecare eveniment ce are loc aici, povestea continuă.

Ce îți relevă detalii surprinzătoare


Ce îți relevă detalii surprinzătoare


Ca o punte între trecut și prezent, capitolul restaurării Domeniului Manasia este o lecție despre respectul față de însemnătatea istorică a locului. Detalii arhitecturale surprinzătoare au fost scoase la iveală și toate spațiile au fost reimaginate pentru a te bucura de evenimente de neuitat. O colecție impresionantă de artă și decorațiuni îți captivează privirea în interior, iar spectacolul naturii îți bucură sufletul în fiecare sezon, în parcul cu arbori seculari, grădini de trandafiri, cu păuni albi și multicolori.

Croit pentru experiențe memorabileCroit pentru experiențe memorabile

Fiecare eveniment ce se desfășoară în conacul boieresc, în parcul de 2 hectare sau în crama de sub conac aduce un strop de extravaganță într-un cadru relaxat. Experiența gastronomică desăvârșită, infuzia de artă și cultură, atmosfera boemă și serviciile adaptate nevoilor consumatorului modern conturează acel sentiment unic, pe care îl căutăm din când în când.