DOMENIUL MANASIA

Fascinant prin noblețea descoperită de îndată ce îi treci poarta, Domeniul Manasia își revendică gloria de altădată prin crearea cadrului perfect pentru experiențe sofisticate și memorabile, adaptate mediului social contemporan.

 

O bijuterie de patrimoniu unică în peisajul Bărăganului – inclusă în Ansamblul Conacului Hagianoff, se redeschide publicului larg și devine astfel primul monument istoric Clasa A, de importanță națională, restaurat integral în județul Ialomița. Domeniul include conacul boieresc, parcul de două hectare și crama de sub conac, monumente înnobilate de istoricul aristocratic al moșiei. Cu rădăcini la început de secol XVII, Domeniul Manasia așteaptă să fie redescoperit, la doar 50 de kilometri de București, în localitatea omonimă.

 

Cu integritate și respect față de bogata valoare istorică a locului, o echipă impresionantă de arhitecți și decoratori, sub atenta îndrumare a actualilor proprietari – Ariadna Löwendal Dănilă și soțul său – restauratorul Dorin Dănilă, alături de arhitectul șef Alexandra Chiliman Juvara, dau un nou suflu acestei proprietăți.

DESCOPERIȚI-I ISTORICUL

Domeniul Manasia se redeschide mai discret și mai rafinat ca niciodată, cu scopul de a fi reintegrat în peisajul autohton cultural, economico-social, precum și în viața colectivităților locale din împrejurimi.

 

Impresionante prin atenția desăvârșită acordată fiecărui detaliu, saloanele conacului, crama sau parcul sunt reinventate și adaptate contextului contemporan și nevoilor oricărei organizații, companii sau persoane în căutare de spațiul perfect pentru desfășurarea unui eveniment social, corporatist sau privat.

 

Contrastul dintre detaliile arhitecturale sofisticate și echipamentele moderne high-tech îi conferă conacului un caracter eclectic rar întâlnit în România. O echipă de profesioniști ce urmărește excelența în servicii este mereu pregătită pentru a răspunde cerințelor specifice ale fiecărui client.

DESCOPERIȚI SERVICIILE

Printre serviciile menite să creeze experiențe memorabile, se remarcă bucătăria avangardistă. Din cele mai proaspete și rafinate ingrediente de sezon, realizăm delicii gourmet ce se ridică la rang de artă.

DESCOPERIȚI

RESERVATIONS ONLY Întreg domeniul este disponibil vizitării de către public în urma solicitării în prealabil a cel puțin unuia dintre serviciille disponibile sau în timpul evenimentelor deschise publicului și desfășurate pe parcursul anului. Pentru a afla mai multe informații sau a solicita o rezervare, nu ezitați să ne contactați!