Filmări și ședințe foto

Întreg Domeniul Manasia este ca o pânză albă pe care se desfășoară povești captivante și imagini memorabile. Decoruri inspiraționale ale spațiilor interioare și cadrul natural ce înconjoară conacul vă stau la dispoziție pentru a transforma idei în realitate. Creativitatea devine un dans magic între lumini, cameră și acțiune.

Pictoriale

ședințe foto conceptuale

Pictoriale

ședințe foto conceptuale

Arhitectura și decorurile spațiilor interioare și fiecare colț din parcul secular, creează cadre unice ce inspiră povești vizuale. Aici, imaginile vorbesc mai mult decât cuvintele.

Love the dress

albumul foto al mirilor

O călătorie în timp, o poveste desprinsă dintr-un vis. Mirii strălucesc de fericire, iar fotografiile capturate vor fi amintirea pentru o viață, reprezentând promisiunea lor de a fi împreună

Love the dress

albumul foto al mirilor

Filme și videoclipuri

Unicitatea spațiilor interioare, cât și exterioare, au făcut în ultimii ani Domeniul Manasia să devină un loc preferat pentru filmări de videoclipuri, filme, seriale sau emisiuni TV.

Solicitați o ofertă personalizată

Indiferent care este specificul evenimentului pe care vreți să îl organizați, o echipă de profesioniști cu experiență, vă stă la dispoziție în toate etapele de planificare și implementare. Suntem pregătiți să răspundem celor mai exigente solicitări.