Botez la conac

La Domeniul Manasia botezul este o experiență unică, ce poate fi celebrată atât în mijlocul naturii – în parcul nostru secular, cât și în saloanele elegante ale conacului. Indiferent care este dimensiunea botezului pe care îl planificați, echipa noastră de profesioniști vă va ghida pentru a pune la punct și cel mai mic detaliu. Suntem dedicați să vă oferim o experiență memorabilă, unde fiecare moment va rămâne în inimile voastre ca o amintire de neprețuit.

Candy bar

și întâmpinare cu șampanie

Candy bar

și întâmpinare cu șampanie

În deschiderea evenimentului, oferim șampanie din partea casei pentru a vă întâmpina oaspeții. Dichisim un Candy Bar cu dulcegării apetisante pentru un plus de energie și bucurie a simțurilor.

Kids corner

spații pentru copii

Amenajăm la cerere spații pentru copii în cadrul petrecerilor de botez, pentru ca cei mici să se distreze și să creeze amintiri frumoase. Echipa noastră de animatori profesioniști se va asigura că cei mici se simt în largul lor și se bucură de fiecare moment. Ei îi vor ghida în jocuri interactive, vor face baloane în forme haioase și vor picta chipuri cu personaje preferate, creând astfel o atmosferă plină de bucurie și entuziasm.

Kids corner

spații pentru copii

Slujba botezului

la biserica din vecinătate


Slujba botezului

la biserica din vecinătate


Biserica Înălțarea Domnului, ctitorită de principele sârb Efrem Obrenovici, se află la doar câțiva pași de Domeniul Manasia. Asemenea conacului, biserica din Manasia este un monument istoric de importanță națională, ce amplifică solemnitatea momentului.

Meniuri personalizate

experiențe culinare ce vor impresiona


Meniuri personalizate

experiențe culinare ce vor impresiona


La Domeniul Manasia gastronomia este o artă care îi satisface până și pe cei mai pretențioși gurmanzi. Fiecare meniu este personalizat în funcție de eveniment și de preferințele culinare ale clienților noștri și oaspeților invitați la botez. Folosim servicii de veselă care dau o notă de eleganță preparatelor, fie acestea tradiționale sau din bucătăria contemporană. În funcție de meniul ales, vă sfătuim în alegerea băuturilor adecvate fiecărui preparat, precum și în crearea meniului de open bar.

Solicitați o ofertă personalizată

Indiferent care este specificul evenimentului pe care vreți să îl organizați, o echipă de profesioniști cu experiență, vă stă la dispoziție în toate etapele de planificare și implementare. Suntem pregătiți să răspundem celor mai exigente solicitări.

Cum ajungeți la noi

Domeniul Manasia se lasă redescoperit, la doar 50 de kilometri de București, în localitatea omonimă. Comuna Manasia se află în imediata vecinătate a orașului Urziceni.

Găsiți Domeniul Manasia pe

Google MapsWaze