Evenimente

Întreaga moșie de la Manasia a fost reimaginată pentru a găzdui evenimente memorabile. Indiferent care este dimensiunea evenimentului pe care vreți să îl organizați, o echipă de profesioniști cu experiență vă stă la dispoziție în toate etapele de planificare și implementare a acestuia. Oferta de servicii Domeniul Manasia este personalizată în funcție de specificul și bugetul fiecărui eveniment și acoperă toate nevoile logistice. Alături de echipa noastră și de colaboratorii cu care lucrăm vă putem ajuta să conturați evenimentul mult visat.

Nuntă la conac

evenimente-nunta-la-conac
Eveniment Privat

Nuntă la conac

Domeniul Manasia promite o experiență unică celor care caută să își lege destinele într-un loc de poveste, cu un istoric secular, ce găzduia pe vremuri evenimente ale aristocrației de altădată.

Botez la conac

La Domeniul Manasia găzduim petrecerea botezului, iar slujba poate avea loc în Biserica Înălțarea Domnului, ctitorită de Principele sârb Efrem Obrenovici, ce se află în imediata vecinătate a conacului.

Botez la conac

evenimente-botez-la-conac
O experiență unică

Vizită și dejun la conac

evenimente-vizita-si-dejun
Relaxare in weekend

Vizită și dejun la conac

Domeniul Manasia poate fi descoperit de către publicul larg în timpul evenimentelor pe care le organizăm la final de săptămână, cu rezervare în prealabil.

Evenimente corporative

Transformați orice eveniment profesional într-o experiență memorabilă. Saloanele conacului – invadate de lumină naturală, detaliile arhitecturale surprinzătoare, experiența gastronomică aparte și cadrul natural de poveste ce înconjoară conacul conturează mediul ideal pentru a stimula creativitatea, gândirea strategică sau a lega parteneriate strânse de afaceri.

Evenimente corporative

evenimente-corporate
O experiență unică

Filmări și ședințe foto

O experiență unică

Filmări și ședințe foto

Unicitatea spațiilor interioare, cât și exterioare, au făcut în ultimii ani Domeniul Manasia să devină un loc preferat pentru filmări de videoclipuri, filme, seriale sau emisiuni TV, precum și de ședințe foto.

Evenimente Culturale

Saloanele conacului și spațiile generoase din parcul nostru au găzduit de-a lungul anilor o pleiadă de evenimente de artă și cultură.

Evenimente Culturale

evenimente culturale
Relaxare in weekend

Evenimente pentru copii

O experiență unică

Evenimente pentru copii

Bine ați venit în tărâmul magic al copiilor! În mansarda conacului sau în parcul secular, organizăm pentru cei mici, evenimente tematice, spectacole de teatru și păpuși, ateliere creative, petreceri în aer liber și multe altele.

Solicitați o ofertă personalizată