Evenimente corporative

Domeniul Manasia este un loc inspirațional pentru orice tip de eveniment corporativ. Saloanele elegante ale conacului – invadate de lumină naturală, detaliile arhitecturale surprinzătoare, experiența gastronomică aparte și cadrul natural de poveste ce înconjoară conacul conturează mediul ideal pentru a stimula creativitatea, gândirea strategică sau a lega parteneriate strânse de afaceri. Echipa noastră de profesioniști ce urmărește excelența în servicii este mereu pregătită pentru a răspunde cerințelor specifice ale fiecărui client, oricare ar fi specificul evenimentului.

Spațiimulti-funcționale

și echipamente moderne high-tech


Spații multi-funcționale

și echipamente moderne high-tech


Conacul dispune de două săli de conferință de până la 120 de persoane, de o mansardă ce poate fi utilizată ca sală de spectacol sau prezentări, spații ce pot fi re-configurate în funcție de nevoile fiecărei organizații, precum și de o sală de consiliu și de un salon pentru întâlniri de afaceri sau experiențe private de dining. Fiecare spațiu beneficiază de dotări tehnice moderne, necesare desfășurării unui eveniment corporatist. Veți putea aprecia spațiile generoase, lumina naturală, vitraliile, alegerea texturilor, mobilierul sau colecția de tablouri interbelice din conac.

Evenimente în aer liber

în parcul secular


Evenimente în aer liber

în parcul secular


Parcul Domeniului Manasia se întinde pe o suprafață de două hectare și a fost reamenajat în totalitate de către o echipă de arhitecți peisagiști cu gazon englezesc și alei pietruite. Echipa noastră este pregătită pentru a răspunde oricărei solicitări și pentru a amenaja zonele multiple în care un eveniment în aer liber poate avea loc: pe terasa conacului, pe dalele de piatră, pe peluza verde sau în pavilionul de vară – ce are o suprafață de 525mp. Spațiul exterior dispune și de parcare privată, iar la cerere oferim servicii de valet parking. Toate aceste detalii au făcut ca de-a lungul anilor Domeniul Manasia să devină locația preferată pentru filmări de videoclipuri ale artiștilor români de top, pentru filme sau emisiuni pentru TV, defilări auto, organizare de team-building de o zi, lansări de produse sau întâlniri de afaceri cu invitați străini.

Meniurile noastre

experiențe culinare personalizate


Meniurile noastre

experiențe culinare personalizate


Personalizăm fiecare experiență culinară a oaspeților noștri, în funcție de specificul evenimentului și de bugetul disponibil. Puteți opta pentru meniuri tip bufet, cu preparate ce pot fi servite cu ușurință sau pentru meniuri rafinate cu servire la farfurie, în saloanele de mese ale conacului. Acoperim momentul întâmpinării oaspeților și pauzele de cafea. Căutăm constant ingrediente de sezon, crescute organic de către producători locali sau chiar de noi în grădinile conacului.

Solicitați o ofertă personalizată

Indiferent care este specificul evenimentului pe care vreți să îl organizați, o echipă de profesioniști cu experiență, vă stă la dispoziție în toate etapele de planificare și implementare. Suntem pregătiți să răspundem celor mai exigente solicitări.

Cum ajungeți la noi

Domeniul Manasia se lasă redescoperit, la doar 50 de kilometri de București, în localitatea omonimă. Comuna Manasia se află în imediata vecinătate a orașului Urziceni.

Găsiți Domeniul Manasia pe

Google MapsWaze