Zi de vizită și atelier la conac | marți, 15 august

Pe 15 august, în zi de mare sărbătoare, vă așteptăm la Domeniul Manasia pentru o experiență aparte. Veți putea participa la turul ghidat al conacului, cramei subterane și al bisericii Înălțarea Domnului, ctitorită de principele Efrem Obrenovici. Vă puteți înscrie la un atelier creativ, unde, ghidați de Laura, veți învăța să lucrați cu licheni stabilizați pentru a contura tablouri ce par vii și rămâne cu o amintire a acestei zile. Sărbătoriții zilei vor primi cadou din partea casei o sticlă de vin. Vă așteptăm cu drag, începând cu ora 11.

ATELIER DE CREAȚIE

Living with plants by Laura

 

Descriere

 

Plantele stabilizate vă oferă ocazia de a aduce o bucățică de natură chiar la voi acasă. Vă invităm la un atelier de creație, unde, ghidați de Laura, veți avea posibilitatea să creați un tablou cu licheni stabilizați, care să vă aducă aminte de această zi petrecută la Domeniul Manasia. Tablourile cu plante stabilizate nu au nevoie de îngrijire suplimentară, iar noi ne-am îndrăgostit de ele. Speram să vă trezească același sentiment și vouă.

 

Detalii

 

Noi vă punem la dispoziție toate materialele necesare. Atelierul începe la ora 13:30 și are durata de 60 minute.

 

Rezultat

 

Veți putea pleca acasă cu un tablou cu dimensiunea de 20x25cm.

 

PREȚ: 130 LEI / PERS

 

REZERVAȚI ȘI PLĂTIȚI ONLINE

Bilete Domeniul Manasia

TUR GHIDAT

Al conacului, cramei subterane și al bisericii Înălțarea Domnului

 

Acesta vă poartă prin toate saloanele conacului și în crama subterană și relevă povești despre istoricul nostru aristocratic și personalitățile care l-au marcat, precum și detalii arhitecturale surprinzătoare, scoase la lumină în timpul procesului de restaurare. Pe lângă acest tur ghidat, pe 15 august veți putea vizita și Biserica Înălțarea Domnului, ctitorită de principele sârb Efrem Obrenovici, ce se află la doar câțiva pași de Domeniul Manasia. Asemenea conacului, biserica din Manasia este un monument istoric de importanță națională.

PREȚ

 

72 lei / persoană

(include 1 plăcintă cu brânză sau 2 cupe de înghețată)

 

Program

 

ora 11 | Tur ghidat conac și cramă subterană

ora 12 și ora 13 | Tur ghidat conac, cramă și biserică

REZERVĂRILE PENTRU TUR GHIDAT SUNT POSIBILE FOLOSIND FORMULARUL DE CONTACT DE MAI JOS SAU TELEFONIC LA +40 744 378 888. NUMĂRUL DE LOCURI ESTE LIMITAT. VĂ MULȚUMIM PENTRU ÎNȚELEGERE!