Dejun la conac si degustare de vinuri Cricova | 14 februarie

Pe 14 februarie, vă invităm să porniți pe urmele aristocrației de altădată pentru a lua parte la o experiență aparte de dining, în timpul căreia vă veți îndrăgosti de atmosfera boemă de la conac. Vă vom bucura simțurile cu un recital de pian susținut de Ioana Maria Lupașcu – concert pianist și un dejun în patru acte, unde fiecare preparat va face pereche cu un sortiment de vin atent ales din crama Cricova – ce are o tradiție în vinificație de aproape 70 de ani. Vă așteptăm cu drag începând cu ora 13.

STARTER (130gr)

 

Carpaccio de sfeclă roșie cu avocado, roșii cherry,

salată mixtă, morcov, dressing de oțet și mousse de brânză

 

GUSTARE CALDĂ (140gr)

 

Biban de mare, sfeclă murată, piure de zucchini și spanac,

baby morcov, șalotă murată și sos demiglace de pește

 

FEL PRINCIPAL (150gr)

 

Surf & Turf

 

DESERT (120gr)

 

Mousse de căpșune și ciocolată

 

PREȚ: 210 LEI / PERS

 

REZERVAȚI ȘI PLĂTIȚI ONLINE

Bilete Domeniul Manasia

WINE PAIRING

 

Pe bună dreptate, denumită „Perla vinificaţiei moldave” – “Cricova” reprezintă un Complex Subteran unic, care s-a remarcat în întreaga lume pentru labirinturile sale imense şi pentru vinurile sale excelente. Vinurile de la Cricova își încep viața pe podgoriile pitoreşti din centrul și sudul Moldovei. Patru sortimente au fost alese special pentru a fi asociate fiecărui preparat culinar din meniul nostru.

STARTER CU BLANC DE NOIRS EXTRA BRUT

 

Un spumant alb vinificat conform metodei clasice franceze, la baza căruia stă un soi de struguri roșu Pinot Noir. Maturat în beciurile Cricova, „Blanc de Noirs” dezvoltă un perlaj uniform și elegant, ce îi oferă vinului o structură cremoasă și mineralizată. 

 

GUSTARE CALDĂ ALĂTURI DE CRICOVA PINOT GRIGIO

 

Obținut din struguri recoltați din propriile podgorii din regiunea Valul lui Traian, din sudul Republicii Moldova. Este un vin ușor, proaspăt și viu. Gust – elegant, onctuos. Miros – Lemongrass, grapefruit, flori de portocale.

 

FEL PRINCIPAL ACOMPANIAT DE PRESTIGE CODRU

 

Un sortiment roşu inedit, obţinut din struguri Cabernet-Sauvignon şi Merlot, culeşi manual din podgorii proprii situate în zona de sud a Republicii Moldova. Vinul etalează o nuanţă fastuoasă şi un buchet aromat, excelent echilibrat, care prezintă semne de învechire în butoaie din lemn de stejar. 

 

DESERT CELEBRAT DE LACRIMA DULCE ROSE

 

Senzual și proaspăt, cu note pronunțate de fructe de pădure și flori, spumantul Lacrima Dulce Rosé, este un blend cu totul unic. Un spumant de culoarea somonului, cu un miros floral, expresiv și seducător. Gustul este unul cremos, pur, completat de un perlaj fin și catifelat.

 

 

REZERVAȚI ȘI PLĂTIȚI ONLINE

Bilete Domeniul Manasia

CU IOANA MARIA LUPAȘCU

– concert pianist –

 

15:00 – 15:30

Întreaga echipă Domeniul Manasia își asumă respectarea cu strictețe a setului de reguli obligatorii pentru desfășurarea activității în condiții de maximă siguranță, cu scopul minimizării riscurilor de transmitere și răspândire COVID-19, în interiorul și în afara punctului de lucru. Vă rugăm să citiți recomandările și regulile de conduită pentru acest final de săptămână AICI.

PARTICIPAREA ESTE POSIBILĂ DOAR PE BAZĂ DE REZERVARE LA NUMĂRUL DE TELEFON +40 744 378 888 SAU FOLOSIND FORMULARUL DE CONTACT DE MAI JOS ȘI PRIN ACHIZIȚIA ÎN PREALABIL A BILETELOR DIN MAGAZINUL NOSTRU ONLINE. NUMĂRUL DE LOCURI ESTE LIMITAT. VĂ MULȚUMIM PENTRU ÎNȚELEGERE!