Smiley Live la Domeniul Manasia

SMILEY Live | sâmbătă, 4 martie

Deschidem sezonul primăvaratic cu un eveniment ce sperăm să îți pună zâmbetul pe buze. Sâmbătă, 4 martie, Smiley – omul va concerta la Domeniul Manasia, într-un show live ce promite să te poarte cu fiecare piesă într-un carusel de emoții pozitive. Însă oricât de bine ar fi povestită, experiența unui show Smiley trebuie simțită, dincolo de cuvinte. Ha Ha Hai și tu!

 


DESPRE SMILEY


Smiley – muzicianul

 

A cucerit inimile publicului cu trupa Simplu, alături de care a lansat cinci albume premiate cu Discul de Aur, după care artistul s-a îndreptat către o carieră solo. Până în prezent a lansat trei albume solo: „În lipsa mea” (2008), „Plec pe Marte” (2010) şi „Acasă” (2013), în care a investit pasiunea sa pentru muzică şi a jonglat, ca un adevărat acrobat, cu diferite stiluri muzicale: de la pop, soul, funk, la r’n’b şi hip-hop. Rezultatul s-a văzut în aprecierea primită din partea publicului, din milioanele de vizualizări ale videoclipurilor şi din hit-urile care au atins poziţii fruntaşe în topurile muzicale.

 

Smiley se pregătește pentru albumul cu numărul patru. Primul single extras de pe noul album, care se anunță a fi cel mai complex material al artistului, se numește „Îndrăgostit (deși n-am vrut)”, care poate fi ascultat pe YouTube și pe smiley.ro. De asemenea, pe final de 2016, artistul a lansat si “Confesiune“, o piesa extrem de sensibila despre parintii si relatia pe care o avem cu acestia.

 


Smiley – producătorul

 

„Hahaha Production este dovada că visele pot deveni realitate. Să lucrez alături de prieteni pe care i-am întâlnit la grădiniţă şi în şcoala primară este tot ce mi-aş fi putut dori.”

 

Devenit deja un nume puternic în industria muzicală, Smiley a dovedit că pe lângă faptul că poate converti talentul în muzică de calitate, acesta mai poate transforma şi muzica bună într-un business eficient. Astfel, în 2009 Smiley a fondat casa de producţie HaHaHa Production din dorinţa de a uni toate forţele de producţie într-un singur loc, prin formarea unei echipe puternice de artişti şi producători talentaţi. Printre cele mai de succes proiecte produse şi dezvoltate de Smiley în calitate de producător s-au numărat artiştii Hahaha Production: Feli, Radio Killer,  Sore,  Cabron, Jazzy Jo, Silviu Pașca, Dorian, Speak, dar şi alţi cunoscuţi muzicieni, precum CRBL, Puya, Delia, Wanda, Zero, Elena Gheorghe, Anda Adam, Andreea Bănică, Loredana, Andra, Corina, Cream, Emanuel. În ceea ce priveşte colaborările internaţionale, Smiley a lucrat până acum cu Ingrid, o celebră artistă din Italia, dar şi cu rapperii americani Snoop Dogg şi Sway, în timp ce alte astfel de colaborări inedite se află în pragul lansării.


Smiley – omul de televiziune

 

Deşi lumea lui Smiley se învârte în jurul domeniului muzical, artistul a avut ocazia să arate că este şi un priceput om de televiziune, ba chiar şi un actor extrem de talentat. Smiley este inclus în două dintre cele mai urmărite emisiuni de televiziune din România, respectiv „Romanii au Talent” şi „Vocea României”, apărând de-a lungul vremii într-un serial („Un pas înainte”) şi mai multe lungmetraje – „Un film Simplu”, „Nașa” sau „#Selfie”.


PREȚ BILET (21 – 26 februarie): 75 lei / persoană

PREȚ BILET (27 februarie – 4 martie): 85 lei / persoană


Biletele sunt puse în vânzare în rețeaua Eventim, pot fi achiziționate de la Domeniul Manasia sau la intrare, în ziua evenimentului.