Title Image

Organizare Nunti

Fă din nunta ta cea mai frumoasă zi!

Pentru organizare nunți, alege Domeniul Manasia. Locație superbă, meniu de excepție, servicii ireproșabile.

 

Nunta este o taină mare – un act de creație și iubire.

Nunta este taina în care Isus a transformat apa în vin, pe care o celebrăm cu sfințenie, căci toți cei prezenți trebuie să se bucure și să sprijine noua familie.

Când alegi Domeniul Manasia pentru organizarea nunții, te vei bucura de suportul echipei noastre de profesioniști specializați în organizare nunți.

Aflată la o oră distanță de capitală, în inima Bărăganului, fosta reședință a prințului Efrem Obrenovici, fratele regelui Serbiei, încântă vizitatorul prin stilul eclectic cu elemente de arhitectură clasice și romantice.

Saloanele de un bun gust remarcabil cu picturi originale, parcul generos cu arbori seculari – monumente ale naturii – și pavilionul de vară luminos oferă invitaților o panoramă încântătoare și o senzație de evadare într-un spațiu sacru, primordial.

Aerul curat, liniștea și păunii de pe pajiște întregesc senzația rotundă de armonie.

Organizare nunți – alegerea și închirierea locației

Locația pentru organizare nunți se poate închiria cu mult timp înainte de organizarea propriu-zisă a petrecerii și este bine să fie așa pentru a evita situațiile neprevăzute care țin de buna desfășurare a unui eveniment atât de important.

De aceea este bine să ne vizitați pentru a vă convinge de frumusețea locului și de serviciile pe care vi le putem oferi.

Domeniul Manasia este recunoscut ca o locație premium foarte solicitată pentru organizare nunți.

Organizarea nunții poate avea loc în aer liber, în grădina conacului, sau în pavilionul de vară, luminos – din primăvară până în toamnă, iar dacă alegeți să faceți nunta în anotimpul rece, aceasta se poate desfășura în interiorul conacului. Parcul cu platani și pajiștea oferă invitaților o panoramă încântătoare.

Conacul Manasia permite organizarea de nunți cu un număr de invitați cuprins între 50 și 350 de persoane.

Poți alege să faci cununia religioasă în biserica ctitorită de Prințul Obrenovici

Biserica Înălțarea Domnului și Conacul Manasia fac parte din același ansamblu arhitectonic, astfel că puteți alege ca oficierea cununiei religioase să se desfășoare în imediata apropiere a conacului, acolo unde va avea loc nunta.

Meniul de nuntă

La Domeniul Manasia – bucătăria este o artă care satisface până și pe cei mai pretențioși gurmanzi.

Desigur, meniul fiecărei petreceri este personalizat în funcție de participanți. Vom ține cont de preferințele dumneavoastră în materie de felurile gătite: cu carne, cu pește, meniuri vegetariene, meniuri pentru copii sau desert.

Cum nu există o masă bună fără băuturi asorate, mâncărurile vor fi însoțite de cele mai fine băuturi din crama conacului. Dacă doriți o degustare de vinuri în adevăratul sens al cuvântului, atunci puteți beneficia de prezența unui somelier.

Organizare nunți – servicii ireproșabile și invitați mulțumiți

Este posibil să vă gândiți la o nuntă cu mulți invitați sau să doriți o nuntă restrânsă.

Indiferent de dimensiunea nunții pe care o veți organiza, satisfacția invitaților este foarte importantă. Invitațiile trebuie trimise și confirmate din timp, iar programul trebuie alcătuit în cele mai mici detalii și respectat întocmai.

În primul rând este bine să ne faceți o vizită la conac. Unul dintre organizatorii de evenimente se va ocupa special de dumneavoastră pentru a vă face turul complet al Domeniului Manasia și a pune la punct toate detaliile, în funcție de ceea ce doriți să obțineți.

Conceptul evenimentului, planificarea lui, spațiul de desfășurare ales (saloanele conacului sau exteriorul), decorarea spațiului, micile daruri pe care le veți oferi invitaților, sunt, fiecare, de o importanță deosebită.

Cum veți dori, probabil, să aveți la dispoziție întregul spațiu, vă putem asigura exclusivitatea acestuia pe durata evenimentului. Întâmpinarea invitaților cu muzică de pian live, parcarea mașinilor, majordomul, numărul de oameni care servesc invitații, serviciile foto și video pe care le punem la dispoziție, organizarea momentelor de entertainment, securitatea și paza sunt toate elemente de care ținem cont și care-i fac pe invitați să aprecieze buna organizare.

Programați o vizită la Domeniul Manasia, cereți o cotație de preț, iar noi vă garantăm organizarea unei nunți memorabile.

Aici puteți vedea mai multe poze ale domeniului: parculsaloanele Conaculuipreparate pe care le servim în mod curent.

Aici puteți vedea cum ajungeți la Domeniul Manasia.

Domeniul Manasia – organizare evenimente corporate, organizare nunți, organizare botezuri

Oricâte cuvinte și imagini am folosi pentru a vă descrie acest spațiu atemporal, nimic nu se compară cu ceea ce simți când te afli la Domeniul Manasia.  Programați-vă o vizită la Conac împreună cu persoana iubită, faceți un tur ghidat și atunci veți ști unde doriți să vă uniți destinele.

Și dacă vi se pare că visați cu ochii deschiși, să știți că vă aflați la Domeniul Manasia.

Obtineți o cotație!

Completati formularul de mai jos pentru a obtine o oferta de pret de la Domeniul Manasia.