Title Image

Nunți de poveste

Domeniul Manasia promite o experiență unică celor care caută să își lege destinele într-un loc de poveste, cu un istoric secular, ce găzduia evenimente ale aristocrației de altădată. O bijuterie de patrimoniu unică în zona Bărăganului, Domeniul Manasia include conacul boieresc, parcul de două hectare și crama de sub conac. Acesta se află la doar 50km de București, în localitatea omonimă și sunt primele monumente istorice de importanță națională restaurate integral în județul Ialomița.

NUNTĂ ÎN AER LIBER

Destinație de nuntă boemă într-un parc monument

 

Inclus în Ansamblul Conacului Hagianoff ca moment istoric Clasa A, parcul de 2 hectare ce înconjoară conacul este cadrul ideal pentru organizarea unei nunți în aer liber. Amenajat cu o atenție deosebită pentru fiecare detaliu, umbrit de arbori seculari ce șoptesc povești uitate, parcul conacului impresionează din primul moment în care ne-ați trecut poarta. Aici, sub cerul liber sau în pavilionul de vară, putem găzdui nunți de până la 300 de persoane.
Invitații la nuntă se pot bucura de umbra falnicilor platani, se pot plimba printre grădinile cu trandafiri, pe aleile pietruite sau se pot relaxa pe peluza noastră cu gazon englezesc. Mese elegante cu decoruri personalizate se întind pe dalele de piatră din spatele conacului, iar spații de socializare sau dans surprind de fiecare dată momente de neuitat.

CEREMONIE ÎN MIJLOCUL NATURII

Cadru de poveste pentru cununii memorabile

 

Fie că optați pentru o cununie civilă restrânsă, pentru o cununie oficială cu toți invitații petrecerii de nuntă sau pentru a vă rosti jurămintele alături de cei mai dragi și apropiați, noi vă punem la dispoziție un spațiu armonios, sub cerul liber, pe pajiștea verde, la aer curat. Putem decora spațiul conform conceptului dorit, alături de colaboratorii noștri sau de cei aleși de dumneavoastră.

NUNTĂ ÎN CONAC

Un strop de eleganță și rafinament discret

 

Saloanele de dining invadate de lumină naturală, pot găzdui până la 80 de invitați. Aceștia se vor bucura de detalii sofisticate, scoase la lumină în timpul procesului de restaurare. Fiecare salon surprinde prin elemente unice precum tavanul încasetat, șemineul, tapițeriile cu fir de mătase, candelabrele prețioase sau colecția de tablouri interbelice ce decorează pereții. Foyerul conacului poate găzdui recepția invitaților sau se poate transforma într-o sală de dans, pe când salonul Marie Claire Hagianoff poate fi reconfigurat pentru a găzdui recitaluri și concerte de cameră.

CEREMONIE RELIGIOASĂ

La biserica din imediata vecinătate a conacului

 

Biserica Înălțarea Domnului, ctitorită de principele sârb Efrem Obrenovici, se află la doar câțiva pași de Domeniul Manasia. Asemenea conacului, biserica din Manasia este un monument istoric de importanță națională, ce amplifică solemnitatea momentului de legământ.

MENIURI DE NUNTĂ

Experiențe culinare ce vor impresiona orice invitat

 

La Domeniul Manasia gastronomia este o artă care îi satisface până și pe cei mai pretențioși gurmanzi. Fiecare meniu este personalizat în funcție de eveniment și de preferințele culinare ale mirilor și oaspeților invitați la nuntă. Folosim servicii de veselă care dau o notă de eleganță preparatelor, fie acestea tradiționale sau din bucătăria contemporană. În funcție de meniul ales, vă sfătuim în alegerea băuturilor adecvate fiecărui preparat, precum și în crearea meniului de open bar.

MAȘINA DE EPOCĂ

Atrage privirile oricărui invitat

 

Pentru cei ce doresc să creeze un moment de neuitat încă de la sosirea la conac, punem la dispoziție către închiriere o mașină de epocă – Nash-ul american din 1931, model identic cu cel condus de boierul Nicolae Hagianoff, fost proprietar al conacului în perioada cea mai prosperă din istoricul secular al locului.

SERVICII DE NUNTĂ PERSONALIZATE

Adaptate nevoilor fiecărui client

 

Indiferent care este dimensiunea evenimentului pe care vreți să îl organizați, o echipă de profesioniști cu experiență, vă stă la dispoziție în toate etapele de planificare și implementare a nunții. Serviciile pe care le oferim acoperă toate nevoile logistice, iar alături de colaboratorii noștri creativi, vă putem ajuta să conturați nunta mult visată.

PROGRAMAȚI O VIZITĂ LA CONAC

Oricâte cuvinte și imagini am folosi pentru a vă descrie acest spațiu atemporal, nimic nu se compară cu experiența avută la fața locului. Descoperiți locul în cadrul unui tur ghidat și dacă vi se va părea că visați cu ochii deschiși, să știți că vă aflați la Domeniul Manasia.

SOLICITAȚI O OFERTĂ DE NUNTĂ

Completați formularul de mai jos pentru a obține o ofertă de preț de la Domeniul Manasia.