Title Image

Organizare Botez

Bucurați-vă de noul născut al familiei, alături de rude și prieteni, la Domeniul Manasia.

Locație superbă, meniu de excepție, servicii ireproșabile.

Sfântul Botez este prima taină a Bisericii. Petrecerea de botez care urmează botezului este prima ieșire în lume a copilului tău. La Domeniul Manasia poți organiza atât botezul cât și petrecerea de botez. Vei beneficia de serviciile unei echipe de profesioniști în organizare botezuri.

Închirierea locației

Locația pentru petrecerea de botez se poate închiria cu mult timp înainte de organizarea propriu-zisă a petrecerii și este bine să fie așa pentru a evita situațiile neprevăzute care țin de buna desfășurarea a unui eveniment atât de important. De aceea avem plăcerea de vă invita să ne vizitați pentru a vă putea convinge pe deplin de frumusețea locului și de serviciile pe care vi le putem oferi.

 

Domeniul Manasia este recunoscut ca o locație premium foarte solicitată pentru organizare botezuri. Aflat la o oră distanță de București, Domeniul și Conacul Manasia încântă vizitatorul prin stilul său eclectic cu elemente de arhitectură clasice și romantice.

 

În funcție de anotimpul în care are loc botezul, petrecerea se poate desfășura atât în interiorul Conacului, cât și în aer liber, în grădina conacului. Saloanele de un bun gust remarcabil, cu picturi originale, parcul generos cu arbori seculari și pavilionul de vară, luminos, oferă invitaților o panoramă încântătoare.

Locația permite organizarea de petreceri cu un număr de invitați cuprins între 50 și 350 de persoane. 

Biserica Înălțarea Domnului

Biserica Înălțarea Domnului și Conacul Manasia fac parte din același ansamblu arhitectonic, astfel că puteți alege ca botezul să se desfășoare în imediata apropiere a conacului, acolo unde va avea loc petrecerea de botez.

Meniul evenimentului

La Domeniul Manasia bucătăria este o artă care satisface până și pe cei mai pretențioși gurmanzi. Meniul fiecărui eveniment este personalizat în funcție de participanți. Vom ține cont de preferințele dumneavoastră în materie de felurile gătite: cu carne, cu pește, meniuri vegetariene, vegane, meniuri pentru copii sau desert.

 

Cum nu există o masă bună fără băuturi asortate, mâncărurile vor fi însoțite de cele mai fine băuturi din crama conacului. Dacă doriți o degustare de vinuri în adevăratul sens al cuvântului, atunci puteți beneficia de prezența unui somelier.

Servicii ireproșabile și invitați mulțumiți

 

Indiferent de dimensiunea botezului pe care îl veți organiza, satisfacția invitaților este foarte importantă. Invitațiile trebuie trimise și confirmate din timp, iar programul trebuie alcătuit în cele mai mici detalii și respectat întocmai.

 

Pentru a stabili toate detaliile, vă invităm să ne faceți o vizită la conac. Unul din organizatorii de evenimente se va ocupa special de dumneavoastră pentru a vă face turul complet al Domeniului Manasia și a pune la punct toate detaliile, în funcție de ceea ce doriți să obțineți.

 

Conceptul evenimentului, planificarea lui, spațiul de desfășurare ales (saloanele sau parcul conacului), decorarea spațiului, micile daruri pe care le veți oferi invitaților sunt, fiecare, de o importanță deosebită.

Rezervarea spațiului în exclusivitate

Dacă veți dori să aveți la dispoziție întregul spațiu, vă putem asigura exclusivitatea acestuia pe durata evenimentului. Întâmpinarea invitaților, parcarea mașinilor, majordomul, numărul de oameni care servesc invitații, întâmpinarea invitaților cu muzică de pian, live, serviciile foto și video pe care le punem la dispoziție, organizarea momentelor de entertainment, securitatea și paza sunt toate elemente de care ținem cont și care-i fac pe invitați să aprecieze buna organizare.

Programați o vizită la Domeniul Manasia, cereți o cotație de preț, iar noi vă garantăm organizarea unui eveniment cu adevărat memorabil. Aici puteți vedea cum ajungeți la Domeniul Manasia.

REZERVAȚI CHIAR AZI!

Completați formularul de mai jos pentru a stabili data și a planifica botezul la Domeniul Manasia în cele mai mici amănunte.