Title Image

Evenimente Corporate

Domeniul Manasia este un loc inspirațional pentru orice tip de eveniment corporatist. Saloanele elegante ale conacului – invadate de lumină naturală, detaliile arhitecturale surprinzătoare, experiența gastronomică aparte și cadrul natural de poveste ce înconjoară conacul conturează mediul ideal pentru a stimula creativitatea, gândirea strategică sau a lega parteneriate strânse de afaceri. Echipa noastră de profesioniști ce urmărește excelența în servicii este mereu pregătită pentru a răspunde cerințelor specifice ale fiecărui client, oricare ar fi specificul evenimentului.

Toate aceste detalii au făcut ca de-a lungul anilor Domeniul Manasia să devină locația preferată pentru filmări de videoclipuri ale artiștilor români de top, pentru filme sau emisiuni pentru TV, defilări auto, organizare de team-building de o zi, lansări de produse sau întâlniri de afaceri cu invitați străini.

SPAȚII MULTI-FUNCȚIONALE

și echipamente moderne high-tech

Conacul dispune de două săli de conferință de până la 120 de persoane, de o mansardă ce poate fi utilizată ca sală de spectacol sau prezentări, spații ce pot fi re-configurate în funcție de nevoile fiecărei organizații, precum și de o sală de consiliu și de un salon pentru întâlniri de afaceri sau experiențe private de dining. Fiecare spațiu beneficiază de dotări tehnice moderne, necesare desfășurării unui eveniment corporatist. Veți putea aprecia spațiile generoase, lumina naturală, vitraliile, alegerea texturilor, mobilierul sau colecția de tablouri interbelice din conac.

MENIURILE NOASTRE

Experiență culinară personalizată

Personalizăm fiecare experiență culinară a oaspeților noștri, în funcție de specificul evenimentului și de bugetul disponibil. Puteți opta pentru meniuri tip bufet, cu preparate ce pot fi servite cu ușurință sau pentru meniuri rafinate cu servire la farfurie, în saloanele de mese ale conacului. Acoperim momentul întâmpinării oaspeților și pauzele de cafea. Căutăm constant ingrediente de sezon, crescute organic de către producători locali sau chiar de noi în grădinile conacului.

CRAMA RĂCOREȘTI

Locul ideal pentru degustări de vin cu somelier

Fosta cramă a conacului, realizată cu tavane cu boltă din cărămidă din fabrica proprie a foștilor proprietari, a fost cândva cea mai mare cramă subterană din România. Astăzi, spațiul restaurat cu grijă pentru a-i păstra caracterul, relevă crâmpeie din istoricul nostru secular. Dimensiunea generoasă și temperatura optimă permit stocarea colecției de vinuri a conacului și găzduirea de degustări de vin cu somelier sau de dineuri private.

PARCUL CONACULUI

Spații multiple pentru evenimente în aer liber

Parcul Domeniului Manasia se întinde pe o suprafață de două hectare și a fost reamenajat în totalitate de către o echipă de arhitecți peisagiști cu gazon englezesc și alei pietruite. Parcul este ideal pentru a găzdui evenimente în aer liber, concerte sau piese de teatru. Echipa noastră este pregătită pentru a răspunde oricărei solicitări și pentru a amenaja zonele multiple în care un eveniment în aer liber poate avea loc: pe terasa conacului, pe dalele de piatră, pe peluza verde sau în pavilionul de vară – ce are o suprafață de 525mp. Spațiul exterior dispune și de parcare privată, iar la cerere oferim servicii de valet parking.

PACHET COMPLET DE SERVICII

Adaptat nevoilor fiecărui client

Indiferent care este dimensiunea evenimentului pe care vreți să îl organizați, o echipă de profesioniști cu experiență în organizarea de evenimente corporatiste vă stă la dispoziție în toate etapele de planificare și implementare a evenimentului. Serviciile pe care le oferim acoperă toate nevoile logistice, iar alături de colaboratorii noștri, vă putem ajuta să conturați un eveniment de succes.

Invitați străini la eveniment

Dacă aveți invitați străini la eveniment ne putem ocupa de angajarea translatorilor, traduceri simultane în cască și de întregul suport tehnic necesar organizării.

Activități de relaxare pe durata evenimentului

În funcție de tematica evenimentului puteți opta și pentru turul ghidat al conacului și a cramei subterane, picnic sau activități sportive în parcul conacului, vizitarea altor obiective din această parte a Bărăganului, coborâre cu caiacul pe Ialomița samd.