Dejun la conac: sărbătoarea ciupercilor | duminică, 16 octombrie
Duminică, pe 16 octombrie, vă invităm la conac pentru o nouă experiență discretă de dining pe terasa conacului, sub soarele blând al lunii octombrie. Vom pregăti un nou meniu, al cărui ingredient vedetă este ciuperca, sărbătorită prin texturi diferite integrate în trei noi preparate. Vă așteptăm cu drag, începând cu ora 13.

MENIU
Supă cremă de ciuperci champignon albe, brune și enoki (350g)
Calamar umplut cu feta, cu pleurotus pane (350g)
Mușchiuleț de porc cu piure de cartofi cu hribi (350g)
Frigănele din cozonac cu înghețată din vanilie (180g)
PREȚ: 190 LEI / PERSOANĂ
REZERVAȚI ȘI PLĂTIȚI ONLINE
PUTEȚI REZERVA ȘI TELEFONIC LA +40 744 378 888
SAU FOLOSIND FORMULARUL DE MAI JOS.

TUR GHIDAT
al conacului și cramei subterane
Acesta vă poartă prin toate saloanele conacului și în crama subterană și relevă povești despre istoricul nostru aristocratic și personalitățile care l-au marcat, precum și detalii arhitecturale surprinzătoare, scoase la lumină în timpul procesului de restaurare.
PREȚ
62 lei / persoană
Program