Roadele toamnei la conac | ediția 6: sâmbătă & duminică, 17 & 18 octombrie

Continuăm tradiția și vă invităm în miez de toamnă să petreceți un weekend în care ne întoarcem la obiceiuri culinare locale și sărbătorim astfel belșugul pământului cu un bufet bogat. Vă întâmpinăm în ambele zile cu must proaspăt și aducem bucurie sufletului cu două reprezentații live susținute de membri ai ansamblului Doina Bărăganului și de Cătălin Tzetze Rădulescu – ce ne va încânta cu un concert de instrumente rare precum tulnicul, drâmba, tilinca, dar va cânta și la frunză sau solz de pește. Vă așteptăm sâmbătă și duminică, pe 17 și 18 octombrie, începând cu orele 13.

ÎNTÂMPINARE

 

Must proaspăt

 

BUFET RECE

 

Jumări de rață
Mezeluri românești
Fasole bătută
Salată de vinete cu ardei copți
Brânzeturi românești
Pate de casă
Salată cu icre de știucă

 

BUFET CALD

 

Pulpă de porc la cuptor
Friptură de vită cu cremă de mămăligă și roșii coapte
Cartofi copți
Varză călită
Iahnie de fasole cu afumătură și cârnați

 

DESERT

 

Plăcintă cu mere
Plăcintă cu dovleac
Plăcintă cu brânză dulce și stafide

 

PREȚ: 200 LEI

 

REZERVAȚI ȘI PLĂTIȚI ONLINE

Bilete Domeniul Manasia

SÂMBĂTĂ, 17 OCTOMBRIE

 

CONCERT: DOINA BĂRĂGANULUI

 

Membri ai ansamblului Doina Bărăganului ne vor încânta simțurile cu un concert live de muzica populară, ce va răsuna din voce și instrumente precum vioară, clarinet și orgă.

 

 

DUMINICĂ, 18 OCTOMBRIE

 

CONCERT: CĂTĂLIN TZETZE RĂDULESCU

 

La ora 13, după întâmpinarea cu must proaspăt, tulnicul (bucium) va răsuna pentru chemarea invitaților la masă. La ora 15 același artist va cânta instrumente rare, precum drâmba sau tilinca, dar și la frunză și solz de pește.

 

DEGUSTARE DE VINURI: VINARTE

 

În timpul mesei veți putea degusta 5 sortimente din portofoliul Vinarte: Roza de Sâmburești (Cabernet Sauvignon vinificat în roze, sec), Nedeea Alb (Fetească Albă & Fetească Regală & Tămâioasă Românească, sec), Nedeea Roșu (Fetească Neagră & Novac & Negru de Drăgașani, sec), Prince Mircea Cuvee d’ Excellance (Riesling & Sauvignon Blanc, sec), Sirena Dunării (Riesling, dulce).

 

 

REZERVAȚI ȘI PLĂTIȚI ONLINE

Bilete Domeniul Manasia

Întreaga echipă Domeniul Manasia își asumă respectarea cu strictețe a setului de reguli obligatorii pentru desfășurarea activității în condiții de maximă siguranță, cu scopul minimizării riscurilor de transmitere și răspândire COVID-19, în interiorul și în afara punctului de lucru. Vă rugăm să citiți recomandările și regulile de conduită pentru acest final de săptămână AICI.

PARTICIPAREA ESTE POSIBILĂ DOAR PE BAZĂ DE REZERVARE LA NUMĂRUL DE TELEFON +40 744 378 888 SAU FOLOSIND FORMULARUL DE CONTACT DE MAI JOS ȘI PRIN ACHIZIȚIA ÎN PREALABIL A BILETELOR DIN MAGAZINUL NOSTRU ONLINE. NUMĂRUL DE LOCURI ESTE LIMITAT. VĂ MULȚUMIM PENTRU ÎNȚELEGERE!

[contact-form-7 404 "Negăsită"]