La Belle Epoque | Revelion la conac

Am imaginat noaptea dintre ani ca o călătorie în timp, în urmă cu mai bine de un secol, într-o perioadă de prosperitate pentru Domeniul Manasia, caracterizată de bucuria de a trăi și a petrece frumos. Așadar, vă invităm să petreceți noaptea de Revelion la conac, în acorduri de jazz și muzică de cabaret și să vă bucurați de preparatele unui meniu haute cuisine în șapte piese și de cele mai fine vinuri. Pentru stilul vestimentar abordat vă încurajăm să călătoriți mai aproape în timp, la începutul perioadei interbelice și să împrumutați detalii stilistice de avangardă, specifice anilor ’20. Începem la ora 20, pășim în noul an sub lumina artificiilor și petrecem până spre dimineață. Vă așteptăm cu drag să scriem un nou capitol! #povesteacontinuă #din1839

HAUTE CUISINE & WINE PAIRING

 

AMOUSE BOUCHE

 

Gravlax de somon sălbatic în suc sfeclă roșie și spumă de wasabi

 

SECOND COURSE

 

Ceviche de biban sălbatic cu pesto de tarhon, brunoise de mango și zest de lime & Tămâioasa Românească

 

THIRD COURSE

 

Scallops la tigaie cu piure de păstarnac afumat, conopidă crocantă, fenicul marinat și sos de crustacee

 

MIDDLE COURSE

 

Piept de porc, cartofi dulci gratinați, cremă de ceapă, sos catifelat cu ardei copți & Vin Rose Catleya

 

PRE-DESSERT

 

Nuci fragede cu cremă de cafea

 

MAIN COURSE

 

Mușchi de vită rumenit, cartofi rosti cu trufe, morcov baby stins cu cognac, sos demiglace cu parfum de hribi & Fetească Neagră Serafim

 

DESSERT

 

Tartă de ciocolată cu cremoux de caramel și infuzie de vanilie

 

WELCOMING ȘI MIEZUL NOPȚII: CAVA CODORNIU 1551

COCKTAIL BAR ALL NIGHT LONG

DRESSCODE: MARELE GATSBY

ENTERTAINMENT MOMENTS

DJ All night long

 

MIEZUL NOPȚII

Artificii și Șampanie pe terasa conacului

INVITAT SPECIAL

Aurelian Temișan (LIVE)

 

Aurelian Temișan reprezintă imaginea omului complex ce își face remarcată prezența, în tot ceea ce face, prin eleganța, pasiunea și sufletul pe care îl depune.

 

Cu o voce inconfundabilă, debutând ca și cântareț de muzică ușoară, și-a depășit „zona de confort”, devenind astăzi un artist polivalent ce jonglează ușor cu “pălăria” de actor, jurat al îndrăgitului show de televiziune „Te Cunosc de Undeva”, soț, tată și, nu în ultimul rând OM.

 

Aurelian Temisan se bucură de succes pe plan muzical, fiind în topurile preferințelor tuturor românilor, în urma lansării a doua melodii (“Of, ce doare!” și “Cântă toata mahalaua”) ce induc, prin ritm și versuri, veselie, antren și voie bună. Cu o energie echilibrată, atât de caldă, pozitivă și plină de umor, el tinde “să fie omul potrivit, la locul potrivit” reușind spectaculos, la fiecare apariție, să ofere publicului exact energia de care are nevoie, îmbinând piese de referință din muzica internațională cu celebre cover-uri românești, cât și cu piese proprii.

PREȚ: 750 lei / PERSOANĂ

 

Cu codul de promoție „REVELION beneficiezi de o reducere de 10%.

 

______

 

REZERVĂ ȘI PLĂTEȘTE ONLINE

Bilete Domeniul Manasia

_____

 

LA CERERE, ORGANIZĂM ȘI CAZARE PENTRU INVITAȚII NOȘTRI LA HOTELURILE DIN PROXIMITATEA CONACULUI.

Participarea este posibilă și pe bază de rezervare la adresa de mail contact@domeniulmanasia.com, la numărul de telefon +40 744 378 888 sau folosind formularul de contact de mai jos. Echipa noastră vă stă la dispoziție cu orice detaliu suplimentar și informații privind cazarea la un hotel din apropriere, precum și transferul hotel-conac-hotel.