Picnic In The Park | joi, 1 iunie

De Ziua Copilului, vă invităm la o escapadă de o zi în afara orașului, pentru a vă bucura de o zi de poveste la Domeniul Manasia, în mijlocul naturii. Vă așteptăm să redescoperiți micile bucurii ale copilăriei și să profitați de o zi în care parcul conacului devine un teren de joacă și creat amintiri de neuitat. Vă așteptăm cu drag, începând cu ora 13, cu un meniu ideal de savurat la iarbă verde, cu o multitudine de activități gândite special pentru copii mici sau mari și cu cadouri de la partenerul nostru Chicco.

MENIU

 

Salata Caesar cu piept de pui
Halloumi la grătar cu pesto de busuioc
Pachetele de primăvară cu sweet chili
Coaste la grătar cu sos bbq
Pulpe de pui la grătar marinate cu lime și cimbrișor
Ceafă de porc sous vide
Cartofi wedges
Salată de ardei copt cu busuioc și usturoi
Salată de varză murată cu chimen
Brownies cu ciocolată din abundență

 

PREȚ

 

220 lei / adult și 170 lei / copil

 

Include și activitățile pregătite special pentru copii.

REZERVAȚI ȘI PLĂTIȚI ONLINE

Bilete Domeniul Manasia

Campionatul de joacă

Activități pentru copii și părinți

 

Alături de o echipă de animatori cu experiență, vă invităm la campionatul de joacă. Acesta va include recuzita necesară pentru variate ateliere de distracție, precum: saci, popice, mingi de fotbal, peruci colorate, ochelari supradimensionați, medalii și un cufăr plin cu surprize. Animatorii vor crea o atmosferă specifică petrecerilor, vor împărți copiii pe categorii de vârste și le vor aloca roluri în echipele formate conform cu acestea. Activitățile sunt gândite pentru copii cu vârsta de minim 3 ani și se pot desfășura atât cu implicarea părinților, cât și doar cu copiii.

 

REZERVAȚI ȘI PLĂTIȚI ONLINE

Bilete Domeniul Manasia

Surprize de la Chicco

partener de eveniment

Brandul Chicco este prezent în peste 120 țări si de peste 60 ani a descoperit și ascultat poveștile a generații întregi de părinți. In 2021, Chicco împlinește 25 de ani de când există în România. Cu aceeași pasiune, sunt mândri să continue conceperea de produse inovatoare care satisfac nevoile părinților. Si nu se vor opri aici! In zilele noastre, nu vorbesc doar cu părinți, ci si cu cei care au în grija lor copii. Misiunea Chicco este de a asculta nevoile părinților sau a celor în devenire și de a le face mai lină această aventură. Deoarece, ca toate lucrurile bune pe această lume, a fi părinte presupune mult efort și câteodată se simte ca și cum ai merge pe un drum denivelat. De Ziua Copilului la Domeniul Manasia, Chicco a pregătit cadouri ideale pentru provocările verii.

 

Astfel, părinții ce vor participa la eveniment vor primi:

 

  • Brățări pentru copii, impermeabile si parfumate, 3ani+. Atractive si colorate, brățările parfumate Chicco Natural pot fi purtate la încheietura mâinii sau la glezna, ori pot fi folosite pentru coditele minunate ale fetițelor.
  • Broșa pentru copii parfumata, sistem de agățare, 3ani+. Practice și colorate, broșele parfumate Chicco Natural îți permit să îți personalizezi hainele (tricourile, pantalonii…), accesoriile, rucsacul, pălăria, chiar și cărucioarele și landourile.
  • Gel igienizant de la Chicco. Este practic, permițând curățarea și igienizarea mâinilor fără a utiliza apa. Datorita formulei speciale extrem de delicata cu pielea, gelul de igienizare este potrivit pentru întreaga familie.

REZERVĂRILE SUNT POSIBILE ȘI FOLOSIND FORMULARUL DE CONTACT DE MAI JOS. NUMĂRUL DE LOCURI ESTE LIMITAT. VĂ MULȚUMIM PENTRU ÎNȚELEGERE!