Picnic In The Park | sâmbătă și duminică, 30 aprilie și 1 mai

În acest weekend, organizăm prima ediției Picnic In The Park a acestui sezon. Vă invităm să evadați o zi în mijlocul naturii și să vă bucurați de atmosfera ludică ce va cuprinde parcul cu arbori seculari, gazon englezesc și alei pietruite. Pregătim un meniu de barbeque, ce poate fi savurat atât pe pătura de picnic, cât și la mesele de pe terasă, iar la ‘Trăsura cu delicii’ vă întâmpinăm cu înghețată și clătite cu dulceață. Vă așteptăm cu drag, începând cu orele 13.

SALATĂ

 

Niçoise cu ou, ton, fasole verde, porumb, ceapă roșie, dressing de mustar

Coleslaw (servită alături de preparatele de barbeque)

 

LIVE BARBEQUE

 

Mici din carne de vită, oaie și porc
Aripioare picante de pui
Coaste de porc cu sos barbeque
Cartofi wedges

 

DESERT

 

Prăjitură cu bezea, nucă și cremă de migdale

 

PREȚ MENIU: 165 lei / adult; 80 lei / copil

 

REZERVAȚI LOCURI ONLINE PRIN ACHIZIȚIA DE BILETE DE AICI

SAU FOLOSIND FORMULARUL DE LA FINALUL ACESTEI PAGINI.

SURPRIZE DULCI

de la conac

 

Trăsura cu delicii este elementul surpriză lansat în cadrul acestei ediții Picnic In The Park. Aici veți găsi înghețată la cornet sau delicioase clătite cu dulceață – mici imbolduri dulci pentru un plus de energie, ce sperăm că vă va încuraja spre a vă aventura prin parcul de 2 hectare, spre a participa la activități sportive sau la turul ghidat al conacului și cramei subterane.

TUR GHIDAT

al conacului și cramei subterane

 

Acesta vă poartă prin toate saloanele conacului și în crama subterană și relevă povești despre istoricul nostru aristocratic și personalitățile care l-au marcat, precum și detalii arhitecturale surprinzătoare, scoase la lumină în timpul procesului de restaurare.

PREȚ

60 lei / persoană

 

Program

 

30 aprilie, 1 mai | cu începere la orele 13 și 15

PARTICIPAREA LA DEJUN ESTE POSIBILĂ FOLOSIND FORMULARUL DE CONTACT DE MAI JOS. NUMĂRUL DE LOCURI ESTE LIMITAT. VĂ MULȚUMIM PENTRU ÎNȚELEGERE!