Picnic In The Park | sâmbătă și duminică, 15 și 16 iulie

Vă invităm la una din cele două noi ediții de picnic, ce vor avea loc în grădinile noastre pline de istorie și frumusețe, în parcul secular al conacului. Vă oferim, astfel, oportunitatea de a vă bucura de un cadru idilic și de a experimenta o atmosferă încântătoare în mijlocul naturii. Veți avea ocazia să vă plimbați printre alei umbroase, să admirați arhitectura impresionantă a conacului și să vă relaxați sau să participați la jocuri în aer liber. Echipa noastră va pregăti un meniu generos pentru a vă răsfăța papilele gustative. Vă așteptăm cu drag, începând cu ora 13.

MENIU

 

Salata Caesar cu piept de pui
Halloumi la grătar cu pesto de busuioc
Pachetele de primăvară cu sweet chili
Coaste la grătar cu sos bbq
Pulpe de pui la grătar marinate cu lime și cimbrișor
Ceafă de porc sous vide
Cartofi wedges
Salată de ardei copt cu busuioc și usturoi
Salată de varză murată cu chimen
Brownies cu ciocolată din abundență

 

PREȚ

 

220 lei / adult și 120 lei / copil

REZERVAȚI ȘI PLĂTIȚI ONLINE

Bilete Domeniul Manasia

ÎNCURAJĂM

Relaxare, jocuri și activități sportive

 

Pentru a profita la maxim de parcul nostru de 2 hectare, vă încurajăm să veniți de acasă cu accesoriile ideale pentru o zi la iarbă verde. Spațiul este ideal pentru activități sportive precum volei sau badminton, pentru jocuri de societate sau alte activități de relaxare. Echipa noastră vă va pune la dispoziție pături de picnic în limita stocului disponibil.

 

REZERVAȚI ȘI PLĂTIȚI ONLINE

Bilete Domeniul Manasia

REZERVĂRILE SUNT POSIBILE ȘI FOLOSIND FORMULARUL DE CONTACT DE MAI JOS. NUMĂRUL DE LOCURI ESTE LIMITAT. VĂ MULȚUMIM PENTRU ÎNȚELEGERE!


    Data rezervare: