Dejun la conac | duminică, 10 februarie
Vă invităm duminică, 10 februarie, la o nouă experiență inedită de dining. Noul meniu include preparate ce vă vor suprinde prin varietatea de arome, texturi și tehnici de preparare.
Vă invităm duminică, 10 februarie, la o nouă experiență inedită de dining. Noul meniu include preparate ce vă vor suprinde prin varietatea de arome, texturi și tehnici de preparare.
Mâncarea bună se povestește. Povestea culinară pe care ți-o spunem e despre valuri care se sparg de țărm și tartar de St. Jacques cu rodii și spumă de wasabi, numai bun pentru a-ți deschide pofta pentru următorul fel, supa cremă de plăcintar.
Duminică, 20 ianuarie, te invităm la primul eveniment al acestui an în care vom sărbători pentru al treilea an consecutiv Ziua Culturii Naționale la conac.
Moș Crăciun vine și anul acesta mai devreme la Domeniul Manasia, cu chef de socializare și cadouri pentru cei mai cuminți dintre copii.
Te așteptăm la Domeniul Manasia dacă ai Buletin de București. Daca nu ai, te luăm în spațiu și îti facem noi buletinul. Vom asculta Fetițe dulci, Strada speranței și altele asemenea.
Am imaginat noaptea dintre ani ca o călătorie în timp, în urmă cu mai bine de un secol, într-o perioadă de prosperitate pentru Domeniul Manasia, caracterizată de bucuria de a trăi și a petrece frumos. Așadar, vă invităm să petreceți noaptea de Revelion la conac, în acorduri de jazz și muzică de cabaret și să vă bucurați preparatele unui meniu haute cuisine în șapte piese și de cele mai fine vinuri.
Pe 1 decembrie sărbătorim 100 de ani de România cu un bufet tradițional, vinuri românești alese pe sprânceană și un concert de muzică românească.
Pe 30 noiembrie îi sărbătorim pe cei care poartă numele de Andreea și Andrei la Domeniul Manasia. Fă-le o surpriză și serbează-i la conac, în cadrul unui delicios bufet tradițional.
Toamna ne răsfață cu ale sale arome și cu căldura preparatelor proaspăt scoase din cuptor. Dedicăm această ediție de dejun la conac mirosului de mere coapte și te invităm să savurezi un nou meniu de sezon
La cererea publicului reluăm „Dejunul Dianei” duminică, 18 noiembrie. Te vei putea bucura de același meniu vânătoresc, imaginat de Chef Alex Iacob și Chef Marius Buzdugan.
Duminică, 11 noiembrie, te invităm la o experiență culinară aparte, rezultat al colaborării dintre Chef Alex Iacob și Chef Marius Buzdugan.
În fiecare an, la începutul lunii noiembrie, sărbătorim unul dintre cele mai prețioase ingrediente oferite de natură: trufele negre.
1. Alege cea mai bună locație pentru petrecerea de Crăciun. Angajații tăi merită o petrecere de Crăciun reușită. Trebuie să fie mai mult decât biroul, sala de consiliu sau cel mai apropiat pub.
Te invităm la ediția anuală a evenimentului în care personaje din basme, desene sau doar închipuite, prin cele mai creative costume vor fi însuflețite. Prinți, prințese și super-eroi, monștri, animăluțe sau chiar și strigoi, cu toții vor fi alături de noi.
Dacă dorești să petreci o zi întreagă la conac, te invităm la un dejun special, cu un meniu semnat Chef Alexandru Iacob și Chef Marius Buzdugan, începând cu ora 14, înainte de concertul Golan Live.
În miez de toamnă, te invităm la un eveniment ce conturează o frumoasă tradiție la Domeniul Manasia. Roadele Toamnei la conac, ajuns deja la a patra ediție, sărbătorește belșugul pământului și tradițiile locale.
Continuăm seria evenimentelor duminicale la conac și te invităm la o nouă experiență culinară Domeniul Manasia, duminică, 7 octombrie . Te așteptăm începând cu ora 13.
Duminică, 30 septembrie, te invităm să te bucuri de ultima ediție dejun la conac din luna septembrie, în cadrul căreia te vei bucura de preparatele speciale realizate de echipa noastră.
Duminică, 23 septembrie, te invităm la o nouă experiență desăvârșită Domeniul Manasia, în cadrul căreia te vei bucura de noile preparate realizate de echipa noastră pentru această ediție dejun la conac.
Duminică, 9 septembrie, te invităm la o nouă experiență culinară la conac. Toamna vine la Domeniul Manasia cu un paletar nou de culori ce transformă tot parcul.