Title Image

Noutăți

NOUTĂȚI
Istoria traita - lansare de carte

Istoria trăită – lansare de carte | Joi, 6 iunie, ora 16

Joi, 6 iunie 2019, Ziua Înălțării Domnului, este ziua în care sunt cinstițiși eroii neamului. Cum veteranii ialomițeni sunt eroii noștri în viață, ne-am gândit să-i sărbătorim și să-i cunoaștem mai bine. Este o onoare pentru noi să-i avem şi să învățăm din experiența lor de viaţă.

Balcanic: dejun și spectacol la conac | sâmbătă, 8 iunie

Pe 8 iunie vă invităm la o ediție specială Dejun la conac, în care ne vom bucura de o adevărată sărbătoare a dansului popular balcanic, o explozie de originalitate şi tradiţii, păstrate din generaţie în generaţie şi transmise mai departe prin intermediul artei spectacolului.

Dejun la conac | duminică, 14 aprilie

Duminică, 14 aprilie, vă așteptăm la o nouă experiență Domeniul Manasia ce vă va purta pe meleaguri aristocrate. Re-edităm meniul de săptămâna trecută, realizat cu ingrediente de sezon precum zbârciogii, urzicile, spanacul sau leurda – integrate cu grijă, prin diferite tehnici de preparare, pentru a obține o armonie a gusturilor.

Dejun la conac | duminică, 7 aprilie

Luna aprilie ne răsfață cu momente petrecute în natură și ne ademenește la dejunuri pe terasa conacului sau la plimbări în parcul cu copaci înfloriți și cu păuni albi sau multicolori.

Dejun la conac | duminică, 31 martie

Duminică, 24 martie, vă invităm să vă bucurați de magia primăverii la conac. Meniul acestei săptămâni aduce noi ingrediente de sezon, precum zbârciogii. Cu o tentă ușor afumată, aceștia sunt adevărate delicatese, foarte apreciați în bucătăria franceză, ce aduc o notă deosebită oricărui preparat.

Magie de primăvară | duminică, 24 martie

Duminică, 24 martie, vă invităm să vă bucurați de magia primăverii la conac. Meniul acestei săptămâni aduce noi ingrediente de sezon, precum zbârciogii. Cu o tentă ușor afumată, aceștia sunt adevărate delicatese, foarte apreciați în bucătăria franceză, ce aduc o notă deosebită oricărui preparat.

Dejun la conac | duminică, 10 martie

Meniul din 10 martie este unul inspirat din fuziunea dintre bucătăria modernă și cea contemporană, în preparatele propuse alăturându-se ingrediente oferite de mare, dar și de munte.

Dejun de Dragobete | duminică, 24 februarie

Dragobetele este o sărbătoare a iubirii, ce prevestește sosirea primăverii și renașterea naturii, fiind considerat în trecut ocrotitorul păsărilor și al dragostițelor. Pe 24 februarie, vă invităm la conac să salutați vestirea primăverii, să vă bucurați de ciripitul păsărilor în parcul conacului și să savurați un nou meniu cu ingrediente alese

Dejun la conac | duminică, 17 februarie

Duminică, pe 17 februarie, vă invităm la o nouă escapadă în afara orașului și vă așteptăm cu un meniu din patru piese, ce va impresiona prin complexitatea aromelor îmbinate cu pricepere. Pentru ca ziua să fie completă, îl vom avea alături pe Lorand Sax Machine cu o interpretare de saxofon în salonul Claire Hagianoff.

Dejun de poveste | duminică, 3 februarie

Mâncarea bună se povestește. Povestea culinară pe care ți-o spunem e despre valuri care se sparg de țărm și tartar de St. Jacques cu rodii și spumă de wasabi, numai bun pentru a-ți deschide pofta pentru următorul fel, supa cremă de plăcintar.