Title Image

Noutăți

NOUTĂȚI
Bal mascat la conac

Bal mascat la conac | 30 octombrie

[:ro]Duminică 30 octombrie, în intervalul orar 12 - 18, vă invităm la o ediție specială a dejunului la conac. În cadrul evenimentului de duminică, vedetele vor fi cei mici. Prinți, prințese, super-eroi și alte personaje îndragite vor fi așteptați să defileze la un bal mascat în mansarda conacului[:]

Vizita si dejun la conac septembrie

Dejun la conac | 17, 25 septembrie

[:ro]Pentru că este începutul sezonului tomnatic, după o perioadă în care la final de săptămână ne-am bucurat de uniunile dintre oamenii minunați care au ales să iși organizeze nunta la conac, reluăm programul dumincal de vizită și dejun. Și cum am putea mai bine să sărbatorim acest anotimp colorat decât prin extravanțe culinare imaginate de Chef Alexandru Iacob.   Vizita include: Un tur ghidat în conacul elegant; O plimbare în parcul umbrit de platanii seculari; O gustare și o băutură răcoritoare.   Tariful pentru “Vizită la conac”

Picnic in the park #1

[:ro]În prima dumincă a lunii august croim o nouă experiență Domeniul Manasia. Am plănuit cu grijă fiecare detaliu astfel încât să transformăm o escapada de o zi în afara orașului într-o poveste. Tot ce trebuie să faci este să pornești pe drumul vechi spre Marea Neagră, în căutarea unui loc ce păstrează amintirea unui trecut aristocratic.[:]

Dejun la conac | 2, 10 iulie

[:ro]Pe acest final de săptămână, vă așteptăm la conac sâmbătă, 2 iulie, pentru o experiență culinară desăvârșită, un tur ghidat și momente răcoroase în parcul domeniului.[:]

Pictorial în Beau Monde Mirese

Ne-am bucurat să fim gazdele acestui pictorial, ce a fost cover story pentru ediția de primăvară a revistei Beau Monde Mirese.   Former bride: Diana Enciu Future bride: Alina Tănasa Fotograf: Tibi Vîntur Asistent foto: Burak Ozkan Retouch: Loredana Dumitrache Make up: Ioana Stratulat / Maybelline NY Hairstyling: Alina Miclos / Beauty District Aranjamente florale: Raluca Toma Flower Studio

Vizită și dejun la conac | 12, 19 iunie

  După o pauză de câteva săptămâni a evenimentului nostru, în care am avut bucuria de găzdui mai multe nunți și botezuri, reluăm programul duminical de vizită și dejun la conac.   Vizita include: Un tur ghidat în conacul elegant; O plimbare în parcul umbrit de platanii seculari; O gustare și o băutură răcoritoare.   Tariful pentru “Vizită la conac” este de 45 lei/persoană. Pentru copii cu vârste până în 14 ani, intrarea este gratuită. Turul ghidat se va desfășura în intervalul 10h00 - 17h00 și

Vizită și dejun la conac | Constantin și Elena

Sâmbătă, 21 mai, îi sărbătorim pe cei ce poartă numele Sfinților împărați Constantin și Elena. Vă invităm să vă bucurați de experiența Domeniul Manasia în cadrul evenimentului pe care l-am pregătit.   Un nou meniu semnat Chef Alexandru Iacob. Momente de stand up comedy cu Serghei și Anisia, în amintirea lui Constantin Tănase. Un tur ghidat al conacului aristocratic. Momente de liniște în parcul conacului, umbrit de arborii seculari. Menu “Constantin and Elena”   First Course Bresaola cu dressing ușor din brânză de capră Second Course Sparanghel cu aripioare de pui bio

Vizită și dejun la conac duminică, 15 mai

  Așa cum v-am obișnuit, duminica la conac înseamnă o experiență gastronomică unică, descoperirea unui fragment din istoricul aristocratic al Bărăganului și momente de liniște în parcul domeniului.   Un tur ghidat în conacul elegant; O plimbare în parcul umbrit de platanii seculari; O gustare și o băutură răcoritoare.   Tariful pentru “Vizită la conac” este de 45 lei/persoană. Pentru copii cu vârste până în 14 ani, intrarea este gratuită. Turul ghidat se va desfășura în intervalul 10h00 - 17h00 și va începe din oră în

Meniul de nuntă în viziunea lui Chef Alexandru Iacob

Chef Alexandru Iacob ne-a obișnuit cu meniurile sale elaborate precum o călătorie a gusturilor, în care cele mai fine ingrediente de sezon se îmbină armonios în preparate surprinzătoare. Acesta formează echipa perfectă cu Alexandru Obârșanu - Hospitality Manager și somelier la Domeniul Manasia, ce completează meniul cu recomandări desăvârșite de băuturi. Cei doi își prezintă viziunea în ceea ce privește o meniul perfect pentru o nuntă plină de rafinament, ce iese din tipare,  într-un interviu Harper's Bazaar.   Q: Din punctul tău de vedere,

Meniu duminică, 8 mai

[:ro]Duminică, 8 mai, avem o singură variantă de meniu pentru dejunul la conac. Revenim în săptămâna ce urmează cu ambele variante disponibile pentru luna mai.   Tariful pentru “Vizită la conac” este de 45 lei/persoană. Pentru copii cu vârste până în 14 ani, intrarea este gratuită. Turul ghidat se va desfășura în intervalul 10h00 - 17h00 și va începe din oră în oră. Meniu “Dejun la conac” First Course Heritage salad (mix de morcovi cu dressing din brânză de capră, migdale) Main course Antricot de vițel cu piure de cartofi

Meniu Duminica Floriilor

Duminică, 24 aprilie, sărbătorim Floriile cu meniuri create special de Chef Alexandru Iacob pentru această zi. Vă invităm la conac pentru a-i descoperi istoricul în cadrului turului ghidat, pentru o experiență culinară unică și momente de relaxare în parcul înflorit.   Tariful pentru “Vizită la conac” este de 45 lei/persoană. Pentru copii cu vârste până în 14 ani, intrarea este gratuită. Turul ghidat se va desfășura în intervalul 10h00 - 17h00 și va începe din oră în oră. Meniu “Dejun la conac”   VARIANTA 1 First Course Salată mix cu fasole,

Vizită și dejun la conac | Aprilie

Duminică, 3 aprilie, programul dumincal de vizită și dejun la conac reîncepe cu noi meniuri semnate de Chef Alexandru Iacob. Vă invităm să luați parte la o experiență unică, plină de descoperiri surprinzătoare.

Vizită și dejun la conac (eveniment terminat)

[:ro] Conacul de la Manasia, discret și rafinat, situat la mai puțin de o oră de București pe drumul vechi spre Marea Neagră, îți oferă oportunitatea de a lua parte la o experiență de neuitat, în fiecare duminică între orele 10.00 – 17.00. Un tur ghidat în conacul elegant, presărat cu descoperiri surprinzătoare ale arhitecturii și istoriei locului; O plimbare în parcul cu păuni, umbrit de platanii seculari; O gustare și o băutură răcoritoare, savurate pe terasa conacului. Tariful pentru “Vizită la