Title Image

Noutăți

NOUTĂȚI
Cină la conac

Cină la conac | sâmbătă, 4 martie

Pentru cei ce doresc să petreacă o zi întreagă la conac, Chef Alexandru Iacob propune două meniuri cu totul noi. La finalul unei superbe zile de primăvară, veți putea participa la un nou concert în parcul conacului: Smiley Live.

Smiley Live la Domeniul Manasia

SMILEY Live | sâmbătă, 4 martie

Deschidem sezonul primăvaratic cu un eveniment ce sperăm că să îți pună zâmbetul pe buze. Sâmbătă, 4 martie, Smiley – omul va concerta la Domeniul Manasia, într-un show live ce promite să te poarte cu fiecare piesă într-un carusel de emoții pozitive.

Dejun la conac de ziua lui Brâncuși | duminică, 19 februarie

Duminică, 19 februarie, începând cu ora 12pm, vă invităm să îl sărbătorim pe Brâncuși cu o nouă sesiune culturală la conac. Ziua începe în salonul Efrem Obrenovici cu un nou dejun Chef Alexandru Iacob, acompaniat de acorduri de vioară și pian, în cadrul unui recital susținut de doi tineri artiști. Punctul culminant al zilei va fi o dezbatere pe tema colecționarilor lui Brâncuși cu focus pe lucrarea "Cumințenia pământului".

The Essence of Deliria - Domeniul Manasia

Love Essence: concert live Delia și bufet afrodiziac | 12 februarie

Ziua Îndrăgostiților vine mai devreme la Domeniul Manasia și se anunță plină de surprize. Vă invităm să participați la unul dintre cele mai apreciate show-uri live din România, desfășurat în cadru restrâns, ce îmbină un performance muzical solo Delia cu efecte vizuale spectaculoase. În intimitatea conacului veți putea savura un meniu extravagant unic semnat Chef Alexandru Iacob, ce asociază creativ ingrediente afrodiziace.

Cultură bucovineană la conac

Cultură bucovineană la conac | 15 ianuarie – Ziua Culturii Naționale 2017

[:ro]Am decis să sărbătorim Ziua Culturii Naționale cu primul eveniment al anului, în care ne îndreptăm atenția către ținutul Bucovinei și onorăm câteva din vechile tradiții ale locului. Așadar, pentru iubitorii de vechi, dar și de nou, pentru cei care respectă bogăția culturală a României sau pentru cei curioși, vă așteptăm să petreceți o după-amiază de duminică bucovineană la conac.[:]

Dejun cu Moș Crăciun|duminică, 18 decembrie

[:ro]Moș Crăciun vine mai devreme la Domeniul Manasia, spre bucuria celor mici.   În vreme ce pe părinți îi așteptăm cu un meniu complet nou semnat Chef Alexandru Iacob, copiii vor putea profita de prezența lui Moș Crăciun. Pentru fiecare mic participant la ultima ediție Dejun la conac a anului, vom avea câte un cadou sub brad. Aceștia vor putea chiar să fie protagoniștii unei ședințe foto în foyerul conacului. În mansarda conacului va avea loc reprezentația spectacolului de teatru "Băiețelul care și-a dorit

Dejun la conac 1 decembrie

Dejun la conac | 1 decembrie

  De 1 decembrie sărbătorim ziua națională a României cu o ediție specială Dejun la conac.   Chef Alexandru Iacob propune un meniu tradițional reinterpretat în note contemporane și realizat din cele mai bune ingrediente locale, precum șalăul de Dunăre sau porcul de Mangalița. În foyerul conacului, va avea loc un spectacol de dansuri populare susținut de patru perechi din Ansamblul Folcloric Doina Bărăganului, ce au ca obiectiv continuarea tradițiilor populare românești, perfecționarea tehnicii și interpretării muzicii și dansului popular. În sala de conferință Hagianoff,

Dejun la conac: Floare de toamnă | duminică, 27 noiembrie

  Invitații ediției din 27 noiembrie a dejunului la conac vor putea descoperi vinul "Floare de toamnă" de la Vinarte.   Așa cum în fiecare an, în luna noiembrie, francezii se bucură de Beaujolais Nouveau, iar italienii de Novello, în România, se lansează Floare de toamnă - un vin în ediție limitată, de doar 4,000 de sticle. O tradiție locală, ajunsă deja în cel de-al 12lea an aduce la Domeniul Manasia un vin tânăr, cu o culoare vie, o aciditate plăcută și tanini foarte moi,

Autour de la truffe

Autour de la truffe | 6 noiembrie

[:ro]În prima dumincă a lunii noiembrie vă invităm la o ediției specială a dejunului la conac, în care sărbătorim trufele. Această delicatesă rară va fi vedeta unui meniu haute cuisine imaginat de Chef Alexandru Iacob, acompaniat de vinuri fine și acorduri de pian.[:]