Duminica Floriilor in parcul conacului | duminică, 25 aprilie
În duminica Floriilor, vă invităm să vă lăsați cuprinși de spiritul de sărbătoare primăvăratică și să vă bucurați de o zi plină de surprize la conac.
În duminica Floriilor, vă invităm să vă lăsați cuprinși de spiritul de sărbătoare primăvăratică și să vă bucurați de o zi plină de surprize la conac.
A doua jumătate a lunii aprilie este ideală pentru a vă bucura în weekend de natură, aer curat și preparate casual.
În duminica Paștelui Catolic vă așteptăm cu un meniu de sărbătoare și îi invităm pe cei mici la o nouă vânătoare de ouă colorate în parcul conacului.
Sâmbătă, pe 3 aprilie, vă întâmpinăm cu 3 opțiuni culinare noi și cu povești ale aristocrației de altădată.
O superbă duminică de primăvară, o zi de sărbătoare ce merită petrecută în tihnă la conac.
Sâmbătă, pe 27 martie, vă întâmpinăm cu soare și o nouă experiență de dining la conac.
O experiență de dining în 4 acte, completată armonios de o degustare de vinuri Gramofon Wine și de un recital pian - poezie cu un duo feminin: Ioana Maria Lupașcu și Daniela Nane.
Vă așteptăm la o nouă experiență de o zi Domeniul Manasia, sâmbătă și duminică la conac.
Duminică, pe 7 martie, vă invităm să sărbătorim la conac energia și spiritul feminin.
Weekendul ce urmează se poziționează între Dragobete și Mărțișor
O nouă experiență Domeniul Manasia vă așteaptă la conac în luna februarie.
De Valentine's Day vă invităm la o experiență de dining în 4 acte, completată armonios de o degustare de vinuri Cricova.
Pe 6 și 7 februarie vă întâmpinăm cu soare.
Domeniul Manasia începe un nou capitol: explorăm arta bucătăriei japoneze în parteneriat cu Fundația Lowendal, sub atenta coordonare a lui Chef Phursang Lama.
Vă facem cunoștință cu Chef Phursang Lama, care vă încântă cu preparatele sale din vara anului 2020.
O nouă experiență Domeniul Manasia vă așteaptă la conac în ultimul weekend al lunii ianuarie.
De Ziua Micii Uniri deschidem porțile Domeniul Manasia și vă invităm să ne descoperiți povestea și să luați parte la o experiență intimă de dining.
Uitați de grija cumpărăturilor și pregătirii mesei de Revelion și sărbătoriți trecerea dintre ani cu o experiență desăvârșită de dining, în intimitatea propriului cămin.
Gătim la conac, la foc molcom, cele mai râvnite preparate tradiționale, realizate din ingrediente locale, dichisite și livrate pentru a vă bucura cum se cuvine de masa de Crăciun.
De Moș Nicolae aducem sărbătoarea la tine acasă și livrăm meniuri festive pentru a fi savurate în tihnă, în familie.