O experiență desăvârșită de dining la trecerea dintre ani
Uitați de grija cumpărăturilor și pregătirii mesei de Revelion și sărbătoriți trecerea dintre ani cu o experiență desăvârșită de dining, în intimitatea propriului cămin.
Uitați de grija cumpărăturilor și pregătirii mesei de Revelion și sărbătoriți trecerea dintre ani cu o experiență desăvârșită de dining, în intimitatea propriului cămin.
Gătim la conac, la foc molcom, cele mai râvnite preparate tradiționale, realizate din ingrediente locale, dichisite și livrate pentru a vă bucura cum se cuvine de masa de Crăciun.
De Moș Nicolae aducem sărbătoarea la tine acasă și livrăm meniuri festive pentru a fi savurate în tihnă, în familie.
Pregătim la conac cel mai delicios tort din mousse de ciocolată și îl livrăm sărbătoriților de Sf. Andrei alături de o sticlă de Crisecco din partea casei.
Gătim la conac, la foc molcom, cele mai râvnite preparate tradiționale, realizate din ingrediente locale, dichisite și livrate pentru a vă bucura cum se cuvine de Ziua Națională a României.
Duminică, pe 22 noiembrie, vă invităm să descoperiți măiestria preparatelor lui Chef Phursang Lama, într-un meniu din patru piese.
Vă invităm la unul dintre cele mai apreciate evenimente de dining ale toamnei: Autour de la truffe – ediția 5, ce va avea loc duminică, 15 noiembrie.
Duminică, pe 8 noiembrie, vă invităm să luați parte la o nouă experiență de dining pe terasa încălzită a conacului.
Duminică, pe 1 noiembrie, vă invităm la o experiență de dining în timpul căreia cei mai mici oaspeți, costumați în personajele lor favorite, se vor bucura de un show de improvizație.
Duminică, pe 25 octombrie, vă invităm să profitați de vremea extrem de agreabilă a lunii octombrie și să luați parte la o nouă experiență de dining pe terasa conacului.
Vă propunem un weekend gurmand, în care veți savura preparate tradiționale, bea must și degusta vinuri în acorduri de muzică instrumentală.
Duminică, pe 4 octombrie, vă invităm la o experiență de dining în 4 acte, sub acorduri de vioară în interpretarea lui Mihai Albeșteanu.
În ultima duminică a lunii septembrie, vă așteptăm la conac pentru a sărbători trecerea dintre anotimpuri.
În ultima duminică a lunii august, vă invităm la o experiență de dining în 4 acte, celebrată cu vinuri spumante Cricova.
Duminică, 23 august, ne revedem pe terasa conacului, la umbra arborilor seculari.
În miez de august, vă invităm să descoperiți echilibrul unei experienței de dining obținut prin îmbinarea armonioasă dintre modern și tradițional.
Pe 8 august, vă așteptăm la firul ierbii, în parcul de 2 hectare cu alei pietruite și arbori seculari.
O nouă duminică, o nouă experiență de dining cu ingrediente rafinate, de sezon.
Duminică, 26 iulie, veți avea parte de o experiență la înălțime: fly & dine la Domeniul Manasia.
Pe 5 iulie pregătim un nou meniu din 4 piese, infuzat cu ingrediente locale, de sezon.