Musical Mansion · Chapter I · June Jazzy Beats · 18 iunie

Vă invităm la ediția pilot Musical Mansion, eveniment ce promite o experiență multisenzorială, în parcul nostru de două hectare – parte din Ansamblul Conacului Hagianoff – Monument Istoric Clasa A, de Importanță Națională.

 

În timpul zilei veți putea explora parcul cu arbori seculari, păuni multicolori, alei pietruite și peluză cu gazon englezesc, ce găzduia pe vremuri petreceri ale aristocrației de altădată. Aici veți avea parte de o sesiune experimentală de live jazz, cu trei artiști ce vor performa în premieră în această formulă (pian, saxofon, voce), veți asista la demonstrații de slacklining sau chiar testa echilibrul. După asfințit creștem tempoul muzical cu un DJ set deep house și completăm programul cu un performance vizual spectaculos.

PREȚURI

 

Bilete Early Bird | până pe 31 mai

60/80 lei / persoană (fără/cu transport)

 

Bilete Pre-Sale | 1 – 17 iunie

70/90 lei / persoană (fără/cu transport)

 

Bilete la Domeniul Manasia | pe 18 iunie

120 lei / persoană (fără transport)

CUMPĂRAȚI ACUM

click pe imaginea de mai jos pentru fi direcționați în shop

 

 

Biletele sunt disponibile în magazinul online Domeniul Manasia și în rețeaua BLT.ro. Costul unui bilet asigură accesul la eveniment pentru o persoană și un Chandon Garden Spritz. În funcție de tipul de bilet achiziționat, acesta poate asigura și transportul București – Domeniul Manasia – București, precum și un welcome drink la checkin point.

TEDDYK – VOCE

 

TeddyK cântă și compune piese de la vârsta de 15 ani. Este din București și s-a făcut remarcată prin timbrul cald al vocii sale, ambitus și agilitate vocală la concursuri precum X-Factor, Eurovision România și Cântă Acum Cu Mine. A studiat canto Pop și este pasionată de tehnică vocală, devenind ulterior și vocal coach. TeddyK este influențată de artiști precum Michael Jackson, Amy Winehouse și Lauryn Hill și consideră că muzica este arta care poate să unească o lume întreagă.

 

RĂZVAN TRIFAN – SAXOFON

 

Răzvan Trifan este muzician, născut și crescut în Iași și stabilit pentru moment în București. În muzică abordează genuri precum jazz, funk, soul sau pop, identificându-se cu ușurință sunetului unor artiști precum David Sandborn sau Gerald Albright. Performează în mai multe proiecte, precum trupa Groove Garden by Sorin Zlat, trupa Tonic, sau în cadrul colaborărilor diverse cu artiști sau instrumentiști precum Sorin Zlat, Damian Drăghici, Alex Man, dar și cu artiști mainstream cum ar fi Irina Rimes, Feli, Alina Eremia, Horia Brenciu și alții.

 

ANTONIO DUICA – PIAN

 

Antonio Duica s-a născut într-o familie cu tatăl maestru de balet și unde de la 4 ani exista un pian cu coada lunga vienez. Format ca pianist in muzica clasica, la 10 ani interpretează la Satu Mare Concertul nr. 1 pentru pian de Beethoven, sub bagheta maestrului Iosif Conta. Urmează Liceul de muzica „George Enescu” si Universitatea de muzică din București. Câțiva ani concertează în formație de trio (alături de vioară și violoncel), și ulterior se specializează la Conservatorul din Amsterdam, Olanda.

 

ALEX BIBI – DJ

 

Balmus Alexandru – cunoscut și ca Alex Bibi – este un artist extrem de versatil, influențat de artiști precum Ricardo Villalobos, Raresh, Luciano, Derick May, DeWalta sau Kerri Chandler. În seturile sale îmbină armonios piese cu influențe funk, jazz, breaks, latin funk sau b-boying. Timp de patru ani, Alex s-a stabilit la Ibiza, unde a mixat în locuri precum Itaca Beach, Coolture Cafe, Enigma, Eden, Veto Social Club, Nikki Beach sau Rooftop Ibiza By L’Eléphant. A fost invitat la o mulțime de podcasturi pentru Ibiza Global Radio și Ibiza Digital Sunset, precum „It’s all about the music” sau „Secuencias” radioshow. Alex este și producător, ce colaborează cu label-uri precum Background Ibiza și Purity Ibiza. Anul acesta va lansa la Susur Records piese realizate în colaborare cu Mws, urmând un release la Unisson Records.

TRUPA SOL – FIRE JUGGLING

 

Membrii trupei Sol mânuiesc poiurile și stafful, scuipă foc, fac acrobații și jonglează cu diferite unelte, reușind să creeze un spectacol vizual impresionant.

 

FLORIN LIMBOVICI – SLACKLINING

 

Florin este promotor sporturi alternative, sportiv – jucător roundnet în echipa națională. Este campion național roundnet, competitor în curse cu obstacole stil ninja warrior, cățărător. Antrenor de roundnet, ninja sport, cățărat și slacklining. Din 1992 practică alpinism, escaladă, bouldering și snowboarding. În cadrul evenimentului va încerca să învețe lumea doritoare să își găsească echilibrul pe slackline, activitate pe care o promovează din 2010.

MENIU FOOD

 

Burger vită cu cartofi wedges (550gr)
Quesadilla de pui (480gr)
Coaste de porc, cu cartofi wedges și salată coleslaw (750gr)

 

BARUL CONACULUI

 

Soft drinks, apă, bere
Selecție de vinuri Domeniul Manasia
Chandon Garden Spritz

 

CHANDON COCKTAIL BAR

 

Amuerte
Sir Edmond
Kill Devil Punch
Cucumber Spritz Punch
Negroni Zbagliato
Hurley Burly

BUCUREȘTI – DOMENIUL MANASIA – BUCUREȘTI

 

Organizăm transport din centrul Bucureștiului, cu autocare echipate modern, de până la 49 de locuri. Cei de doriți să scăpați de grija condusului, pentru a vă bucura de petrecere atât pe zi, cât și după asfințit, puteți opta pentru biletele de acces ce asigură și transportul dus-întors.

PROGRAM

 

· 13:30 Welcome drink și checkin la sediul Fundației Lowendal
· 14:15 – 15:30 Road Trip București – Domeniul Manasia
15:30 – 16:00 Access Domeniul Manasia & Welcome Drink
16:00 – 20:00 Live Musical Sessions (pian, saxofon, voce)
20:00 – 00:00 Electro Beats & Fire Show
20:00 – 21:00 Early Trip back to Bucharest
00:00 – 01:00 Last Trip back to Bucharest

CUMPĂRAȚI ACUM

click pe imaginea de mai jos pentru fi direcționați în shop

 

Pentru a afla mai multe detalii ne puteți contacta și la adresa de mail contact@domeniulmanasia.com sau la numărul de telefon +40 744 378 888. Echipa noastră vă stă la dispoziție cu orice detaliu suplimentar și informații privind cazarea la un hotel din apropriere, precum și transferul hotel-conac-hotel.