Shop

Concert Golan

65.00 lei

 

Un concert memorabil, un vibe de excepție. GOLAN LIVE.

Concertul GOLAN este o ocazie unică de a experimenta în premieră în parcul unui domeniu aristocratic ce are un istoric de aproape două secole complexitatea sunetelor muzicii electronice într-un live act cu un vibe aparte.

Cei cinci membri ai trupei GOLAN îmbină o mare varietate de instrumente în timpul spectacolelor live, reușind astfel să creeze un sound autentic ce i-a propulsat rapid ca pe una dintre cele mai de succes trupe românești de muzică electronică, cu un puternic ecou pe scena marilor festivaluri independente  europene.

GOLAN reușește să împingă limitele muzicii electro pop și să găsească echilibrul perfect dintre sunetele redate prin instrumente precum clape, chitară și bas, percuție, flaut, trompetă, hang pan și sampling sau dj-ing și voce.

 

PROGRAM

▸ Dejun: 14:00
 Acces concert: 17:00
 DJ Set Paul Damixie: 17:30 – 19:00
 GOLAN LIVE BAND: 19:00 – 20:00

 

MENIU DEJUN

Dacă optați pentru dejun, acesta se servește în conac, între orele 14 și 17.  Meniul este creația Chefilor Alex Iacob și Marius Buzdugan.

 

Starter: Supă cremă de dovleac, brunoise de mere granny smith și foie gras poêlé

 

Fel principal: Antricot cu țelină gratinată, gnocchi de casă cu dovleac, sparanghel sotat în unt ars, sos brun infuzat cu ciuperci de pădure sau Piept de curcan cu spätzle de casă, baby morcov stins cu cognac, ceapă échalote marinată și sos brun infuzat cu ciuperci de pădure

 

Desert: Alivenci cu gutui

 

ACCES

 Accesul pentru Dejun se face la ora 14.

▸ Accesul pentru concert se face la ora 17.

 Accesul persoanelor sub 18 ani este interzis.

TRANSPORT GRATUIT

Dacă nu ai mașină proprie sau un prieten cu mașină, pentru participarea la concert îți punem la dispoziție transport GRATUIT dus-întors, București -Manasia – București. Plecarea se va face din Piața Unirii (din Stația Expresului 783), Sâmbătă, 20 octombrie, la ora 16. (vezi harta)

Rezervă-ți transportul Gratuit telefonic la nr. 0744 378 888.

Domeniul Manasia se află la o oră distanță de București, în localitatea omonimă. Domeniul include conacul boieresc, parcul de 2 hectare și crama de sub conac – bijuterii de patrimoniu unice în zona Bărăganului și primele Monumente Istorice Clasa A de Importanță Națională restaurate integral în județul Ialomița.
https://bit.ly/2MLrtDg

Categorie: