Shop

Dejun la conac, Sâmbătă 20 Octombrie

185.00 lei

Pe 20 octombrie, în cadrul concertului Golan Live ai ocazia unică de a experimenta în premieră, în parcul unui domeniu aristocratic ce are un istoric de aproape două secole, complexitatea sunetelor muzicii electronice într-un live act cu un vibe aparte. Dacă dorești să petreci o zi întreagă la conac, te invităm la un dejun special, cu un meniu semnat Chef Alexandru Iacob și Chef Marius Buzdugan, începând cu ora 14. Poți alege să faci o degustare cu cele mai bune vinuri ale cramei, să faci un tur ghidat al Conacului și să petreci o zi de neuitat.

 

PROGRAM

▸ Dejun: 14:00
 Acces concert: 17:00
 DJ Set Paul Damixie: 17:30 – 19:00
 GOLAN LIVE BAND: 19:00 – 20:00

 

MENIU DEJUN

Starter: Supă cremă de dovleac, brunoise de mere granny smith și foie gras poêlé

 

Fel principal: Antricot cu țelină gratinată, gnocchi de casă cu dovleac, sparanghel sotat în unt ars, sos brun infuzat cu ciuperci de pădure sau Piept de curcan cu spätzle de casă, baby morcov stins cu cognac, ceapă échalote marinată și sos brun infuzat cu ciuperci de pădure

 

Desert: Alivenci cu gutui

 

ACCES

 Accesul pentru Dejun se face la ora 14.

▸ Accesul pentru concert se face la ora 17.

 

Domeniul Manasia se află la o oră distanță de București, în localitatea omonimă. Domeniul include conacul boieresc, parcul de 2 hectare și crama de sub conac – bijuterii de patrimoniu unice în zona Bărăganului și primele Monumente Istorice Clasa A de Importanță Națională restaurate integral în județul Ialomița.
https://bit.ly/2MLrtDg

Categorie: