Live Barbeque la Conac | 30 aprilie și 1 mai

Vă invităm cu drag să petreceți o zi la iarbă verde, în parcul nostru de 2 hectare, umbrit de arbori seculari. Ne vom bucura împreună de aer curat și de natura ce ne înconjoară, într-o zi plină de relaxare, ludic și bună dispoziție. Meniul zilei include preparate rumenite live pe grătar, salate proaspete și un desert apetisant. Cei mai mici invitați vor fi captivați de trucurile magicianului Christian Sale, se vor putea juca în voie pe peluza noastră, în vreme ce adulții vor savura momente de relaxare. Vă așteptăm cu drag, începând cu ora 13.

MENIU LIVE BARBEQUE

 

Piept de porc
Aripioare de pui (picante și nepicante)
Mici
Cartofi la cuptor
Salată Nicoise
Salată Coleslaw
Prăjitură cu cremă de migdale și bezea cu nucă

 

PREȚ

 

200 lei / adult și 100 lei / copil

 

TOATE LOCURI PENTRU 30 APRILIE AU FOST OCUPATE

 

REZERVAȚI ȘI PLĂTIȚI ONLINE PENTRU 1 MAI

Bilete Domeniul Manasia

MOMENTE DE MAGIE

cu Christian Sale

 

Cei mai mici invitați vor fi întâmpinați de un magician amuzant și carismatic, care îi va încânta cu trucuri magice deosebite. Vom avea un spectacol impresionant, cu o varietate de iluzii și numere de magie, care vor captiva atât copiii cât și părinții. Magicianul nostru talentat va face apariții incredibile și va face obiecte sa disparâ sau sa se transforme sub ochii tuturor. Copiii vor fi impresionați și încântați de fiecare truc.

ÎNCURAJĂM

Relaxare, jocuri și activități sportive

 

Pentru a profita la maxim de parcul nostru de 2 hectare, vă încurajăm să veniți de acasă cu accesoriile ideale pentru o zi la iarbă verde. Spațiul este ideal pentru activități sportive precum volei sau badminton, pentru jocuri de societate sau alte activități de relaxare. Echipa noastră vă va pune la dispoziție pături de picnic în limita stocului disponibil.

 

REZERVAȚI ȘI PLĂTIȚI ONLINE

Bilete Domeniul Manasia

TUR GHIDAT

al conacului și cramei subterane

 

Acesta vă poartă prin toate saloanele conacului și în crama subterană și relevă povești despre istoricul nostru aristocratic și personalitățile care l-au marcat, precum și detalii arhitecturale surprinzătoare, scoase la lumină în timpul procesului de restaurare.

PREȚ

 

INCLUS ÎN PREȚ PENTRU INVITAȚII CU O CONSUMAȚIE DE MIN. 150 LEI sau

62 lei / persoană

 

Program

 

30 aprilie, 1 mai | cu începere la orele 13, 14 și 15

REZERVĂRILE SUNT POSIBILE ȘI FOLOSIND FORMULARUL DE CONTACT DE MAI JOS. NUMĂRUL DE LOCURI ESTE LIMITAT. VĂ MULȚUMIM PENTRU ÎNȚELEGERE!


    Data rezervare: