Live Barbeque la Conac | 6 și 7 mai

Pe 6 sau 7 mai, vă invităm să evadați o zi în mijlocul naturii și să vă bucurați de atmosfera ludică ce va cuprinde parcul nostru cu arbori seculari, gazon englezesc și alei pietruite. Pregătim un meniu de barbeque, ce poate fi savurat atât pe pătura de picnic, cât și la mesele de pe terasă. Cei mai mici invitați se vor putea juca în voie pe peluza noastră, în vreme ce adulții vor savura momente de relaxare. Vă așteptăm cu drag, începând cu ora 13.

MENIU LIVE BARBEQUE

 

Piept de porc
Aripioare de pui (picante și nepicante)
Mici
Cartofi la cuptor
Salată Nicoise
Salată Coleslaw
Prăjitură cu cremă de migdale și bezea cu nucă

 

PREȚ

 

200 lei / adult și 100 lei / copil

 

REZERVAȚI ȘI PLĂTIȚI ONLINE

Bilete Domeniul Manasia

ÎNCURAJĂM

Relaxare, jocuri și activități sportive

 

Pentru a profita la maxim de parcul nostru de 2 hectare, vă încurajăm să veniți de acasă cu accesoriile ideale pentru o zi la iarbă verde. Spațiul este ideal pentru activități sportive precum volei sau badminton, pentru jocuri de societate sau alte activități de relaxare. Echipa noastră vă va pune la dispoziție pături de picnic în limita stocului disponibil.

 

REZERVAȚI ȘI PLĂTIȚI ONLINE

Bilete Domeniul Manasia

TUR GHIDAT

al conacului și cramei subterane

 

Acesta vă poartă prin toate saloanele conacului și în crama subterană și relevă povești despre istoricul nostru aristocratic și personalitățile care l-au marcat, precum și detalii arhitecturale surprinzătoare, scoase la lumină în timpul procesului de restaurare.

PREȚ

 

INCLUS ÎN PREȚ PENTRU INVITAȚII CU O CONSUMAȚIE DE MIN. 150 LEI sau

62 lei / persoană

 

Program

 

duminică, 7 mai | cu începere la orele 13, 14 și 15

*sâmbătă, 6 mai nu organizăm tur ghidat

REZERVĂRILE SUNT POSIBILE ȘI FOLOSIND FORMULARUL DE CONTACT DE MAI JOS. NUMĂRUL DE LOCURI ESTE LIMITAT. VĂ MULȚUMIM PENTRU ÎNȚELEGERE!


    Data rezervare: