Ladies: Dejun la conac | duminică, 5 martie

Duminică, pe 5 martie, vă invităm la evenimentul anual ce sărbătorește doamnele și domnișoarele de pretutindeni, indiferent de vârstă. Vă întâmpinăm cu prosecco în foyer și apoi vă poftim în saloanele de dining, unde veți putea savura un meniu în patru piese, cu preparate ce se îmbină armonios într-o simfonie a texturilor. Alături de partenerul nostru BioNike veți avea parte de un atelier de beauty și de prezentarea gamei de produse dermato-cosmetice Defence Skinergy. Vă așteptăm să vă bucurați de o experiență unică de o zi în afara orașului, de răsfăț aristocratic, și de multă energie pozitivă și spirit feminin. Experiența de dining va începe la ora 13.

ÎNTÂMPINARE

 

Prosecco

 

AMUSE BOUCHE

 

Blinis crocant cu cremă fină de smântână, mărar, somon afumat de noi și icre

 

STARTER

 

Risotto cremos servit creveți ale căror note ușor dulci sunt echilibrate

de gustul umami al ciupercilor shiitake

 

FEL PRINCIPAL

 

Un preparat ce îmbină textura fragedă mușchiulețului de porc gătit lent,

cu textura crocantă a cartofilor fondanți, îmbogățit de gustul lemnos, pământiu al ciupercilor reishi

 

DESERT

 

Macaron din ganache de ciocolată caramelizată și inserție de arahide

și macaron cu cremă de lămâie și mentă

 

PREȚ: 220 LEI

 

REZERVAȚI ȘI PLĂTIȚI ONLINE

Bilete Domeniul Manasia

Atelier de beauty

susținut de Bionike

În cadrul atelierului de beauty susținut de BioNike veți descoperi gama de produse de îngrijire pentru ten – Defence Skinergy. BioNike a dezvoltat gama Defence Skinergy, bazată pe Complexul Adaptogen (extract din doua specii diferite de ciuperci Reishi si Skiitake) care crește rezistența pielii la factorii de stres ai mediului și previne îmbătrânirea. Pielea rămâne mai ferma, suplă și revitalizată.

Vă așteptam la atelierul BioNike să testați gama Defence Skinergy, să povestim despre beneficiile ingredientelor active din aceasta gamă și să parcurgem rutina de aplicare pentru cele mai bune rezultate. Produsele dermatocosmetice BioNike sunt testate Nickel și nu conțin conservanți, gluten sau parfum.

 

Program

 

5 martie | ora 15 | Sala de conferință Hagianoff

TUR GHIDAT

al conacului și cramei subterane

 

Acesta vă poartă prin toate saloanele conacului și în crama subterană și relevă povești despre istoricul nostru aristocratic și personalitățile care l-au marcat, precum și detalii arhitecturale surprinzătoare, scoase la lumină în timpul procesului de restaurare.

 

Program

 

5 martie | cu începere la orele 14, 15 și 16

PARTICIPAREA LA DEJUN ESTE POSIBILĂ FOLOSIND FORMULARUL DE CONTACT DE MAI JOS SAU PRIN ACHIZIȚIA ÎN PREALABIL A BILETELOR DIN MAGAZINUL NOSTRU ONLINE. NUMĂRUL DE LOCURI ESTE LIMITAT. VĂ MULȚUMIM PENTRU ÎNȚELEGERE!