Ladies: Dejun la conac | duminică, 7 martie

Duminică, pe 7 martie, vă invităm la conac pentru a ne bucura de energia și spiritul feminin. După un an de pauză, ne bucurăm că ne putem revedea la conac pentru evenimentul anual ce sărbătorește doamnele și domnițele de pretutindeni, indiferent de vârstă. Vă așteptăm cu un nou meniu din 4 piese semnat Chef Phursang Lama, cu un recital live susținut de Iulia Dumitrache – voce și Gabi Stănescu – pian și cu povești ale aristocrației de altădată. Vă așteptăm în intervalul orar 12 – 17.

Meniu

 

GUSTARE RECE (120gr)

Platou fusion cu maki de creveți tempura, terină de sfeclă cu brânză, sos de morcov si gulie

 

GUSTARE CALDĂ  (150gr)

Piept de rață marinat, piuree de morcovi, hribi, borcoli și andive, reducție de vin roșu

 

FEL PRINCIPAL (180gr)

Surf & Turf cu homar, mușchi de vită, conopidă, piure de țelină, morcov și sos de afine

 

DESERT (150gr)

Tort Opera cu sorbet de fructe de pădure

 

PREȚ: 220 lei / pers

 

REZERVAȚI ȘI PLĂTIȚI ONLINE

Bilete Domeniul Manasia

Cu Iulia Dumitrache – voce și Gabi Stănescu – pian

15:00 – 15:30

al conacului și cramei subterane

Inclus în preț

 

Acesta vă poartă prin toate saloanele conacului și în crama subterană și relevă povești despre istoricul nostru aristocratic și personalitățile care l-au marcat, precum și detalii arhitecturale surprinzătoare, scoase la lumină în timpul procesului de restaurare. Weekendul acesta vă propunem o reducere de 50% la prețul pentru turul ghidat.

Participarea este posibilă doar pe bază de rezervare, folosind formularul de contact de mai jos sau prin achiziția unui bilet din magazinul nostru online. Numărul de locuri este limitat în interior la 30% din capacitate. Pentru mai multe informații ne puteți contacta și la adresa de mail contact@domeniulmanasia.com sau la numărul de telefon +40 744 378 888. Echipa noastră vă stă la dispoziție cu orice detaliu suplimentar.