Dejun de Halloween la conac | duminică, 1 noiembrie

Vă invităm la o ediție specială a dejunului duminical la conac, în timpul căreia îi incurajăm pe cei mici să vină costumați în personaje din basme, desene animate sau doar închipuite, în prinți, prințese sau super eroi, animăluțe, dar chiar și strigoi. Aceștia se vor bucura de un show de improvizație alături de Teatrul Mora Edutainment, în care nu există regie sau scenariu, ci doar jocuri haioase improvizate pe loc. Desigur, ziua este completată de o experiență de dining cu un nou meniu delicios de sezon. Vă așteptăm cu drag, pe 1 noiembrie, începând cu ora 13.

 

Vă asigurăm că întreaga echipă Domeniul Manasia își asumă respectarea cu strictețe a setului de reguli obligatorii pentru desfășurarea activității în condiții de maximă siguranță, cu scopul minimizării riscurilor de transmitere și răspândire COVID-19, în interiorul și în afara punctului de lucru. Din acest motiv, servirea preparatelor se va face pe terasa conacului, unde avem și încălzitoare.

GUSTARE RECE

 

Terină de sfeclă, mousse de brânză,

sos de sfeclă, piure de morcov (120gr)

 

GUSTARE CALDĂ

 

Piept de rață, piure de dovleac,

hribi confit cu reducție de vin roșu (130gr)

 

FEL PRINCIPAL

 

Mușchi de vită, piure de țelină,

baby morcovi pe pat de cartofi cu sos demiglace (150gr)

 

DESERT

 

Plăcintă de dovleac cu meringue (120gr)

 

PREȚ: 190 LEI

 

REZERVAȚI ȘI PLĂTIȚI ONLINE

Bilete Domeniul Manasia

SUPĂ

 

Cremă de legume cu crutoane

 

FEL PRINCIPAL

 

Piept de pui cu piure cremos de cartofi

 

DESERT

 

Plăcintă de dovleac cu meringue

 

PREȚ: 90 LEI

 

REZERVAȚI ȘI PLĂTIȚI ONLINE

Bilete Domeniul Manasia

IMPROSHOW

cu Teatrul Mora Edutainment

 

Improshow este un spectacol de improvizație, în care nu există regie sau scenariu și actorii plini de spontaneitate și umor vor ridica prin jocuri de improvizație haioase un spectacol pe loc. Ne vom folosi de tema Halloween-ului și vom crea povești și scenarii cu personaje fantastice demne de un Halloween autentic, mai ales că ideile spectacolului le vom prelua direct de la cei mai simpatici spectatori.

 

REZERVAȚI ȘI PLĂTIȚI ONLINE

Bilete Domeniul Manasia

Întreaga echipă Domeniul Manasia își asumă respectarea cu strictețe a setului de reguli obligatorii pentru desfășurarea activității în condiții de maximă siguranță, cu scopul minimizării riscurilor de transmitere și răspândire COVID-19, în interiorul și în afara punctului de lucru. Vă rugăm să citiți recomandările și regulile de conduită pentru acest final de săptămână AICI.

PARTICIPAREA ESTE POSIBILĂ DOAR PE BAZĂ DE REZERVARE LA NUMĂRUL DE TELEFON +40 744 378 888 SAU FOLOSIND FORMULARUL DE CONTACT DE MAI JOS ȘI PRIN ACHIZIȚIA ÎN PREALABIL A BILETELOR DIN MAGAZINUL NOSTRU ONLINE. NUMĂRUL DE LOCURI ESTE LIMITAT. VĂ MULȚUMIM PENTRU ÎNȚELEGERE!