Gașca Zurli Show

Gașca Zurli show & picnic în parc | duminică, 4 iunie

Prima duminică a lunii iunie este dedicată celor mici, iar noi vă invităm cu drag să ne bucurăm împreună de o zi petrecută în mijlocul naturii, în cadrul celor două evenimente pe care le pregătim. Și, de ce nu, să ne simțim din nou copii.

GAȘCA ZURLI SHOW

11am – 12pm

 

Vă invităm cu mic, cu mare să vă lăsați purtați într-o lume magică, plină de bucurii și zâmbete. Evenimentul ce va avea loc în aer liber, în parcul conacului, îi are ca invitați speciali pe Gașca Zurli. Show-ul lor interactiv este o producție originală cu cântece vesele și antrenante, costume colorate și recuzită atrăgătoare.

 

Timp de o oră, începând cu 11am, părinții și copiii vor cânta și dansa alături de cele mai îndrăgite personaje: Tanti Prezentatoarea, Fetița Zurli, Clopoțel, Zdrăngănel, Truli, Zâna Bună și Tura Vura. Cântecele lor originale sunt vesele și ușor de fredonat, totul este presărat cu jocuri și coregrafii simple, iar mesajele educative vor fi cu ușurință reținute și aplicate de cei mici. Vă așteptăm la un show care suntem siguri că vă va ține în priză, vreți, nu vreți!

Gasca Zurli

Gașca Zurli este o trupă pentru copii, cu un succes răsunător în toată țara, pentru că a transformat educația formală într-un show magic al imaginației. Spectacolele lor au schimbat relațiile dintre părinții și copiii din România și au transformat joaca într-un limbaj al iubirii.

PREȚURI BILETE

 

30 lei / copil

40 lei / adult

60 lei / adult + copil

90 lei / adult + 2 copii

 

Biletele s-au pus în vânzare în rețeaua Iabilet.ro, pe BLT.ro, pot fi achiziționate de la Domeniul Manasia sau la intrare în ziua evenimentului.

Accesul în locație se va face începând cu ora 10am.

PARTENERI MEDIA

 

BEBE TEI & Părinți&Copii

Premiul I: 1 x bicicletă

Premiul II: 1 x trotinetă

Premiul III: 2 x rucsac

Premiul IV: 3 x set palete badminton

 

Fiecare copil ce participă la Gașca Zurli Show va primi la intrare 2 tichete. Pentru a se înscrie la concursul nostru trebuie să păstreze un tichet și pe al doilea să îl introducă în urna de la intrare. La finalul spectacolului, 7 copii vor intra în posesia premiilor de mai sus prin tragere la sorți.

PICNIC IN THE PARK #2

1pm – 7pm

 

Vă învităm cu drag la o nouă ediție Picnic In The Park, în care ne vom putea bucura de jocuri în aer liber și momente de relaxare la umbra arborilor seculari din parcul conacului. Ca și data trecută, noi vă punem la dispoziție coșuri de picnic, pături, boardgames, palete de badminton și mingi de volei.

MENIU

 

Salată cu branză de capră, sfeclă roșie, căpșuni, nuci și dressing cu muștar și mac.

 

Fiesta sandwich (bucăți de piept de porc gătite încet la gratar, lime,

avocado, cremă de brânză, salată crocantă, coriandru).

 

Grisine de casă cu parmezan.

 

Pavlova cu fructe de pădure și caramel.

 

Prețul pentru acces și meniu este de 130 lei / persoană.

MENIU COPII

 

Sandwich cu piept de curcan afumat (home made), cremă de brânză,

cașcaval (home made) și pastă de avocado cu lime.

 

Pavlova cu cremă de mascarpone și fructe de pădure.

 

Prețul pentru acces și meniu este de 65 lei / copil.

DESPRE ACCES

 

Accesul la picnic în parc este posibil doar pe bază de rezervare, iar numărul de locuri este limitat. Vă rugăm să ne contactați pe mail la contact@domeniulmanasia.com, la numărul de telefon +40 744 378 888 sau folosind formularul de contact de mai jos. Vă mulțumim!