Frumoasele mele… lalele | duminică, 3 martie

Frumoase doamne și pe dvs. domnilor, vă invităm să vă bucurați de prima duminică a lunii martie și să sărbătoriți semnele renașterii naturii înconjurați de lalele, un simbol plin de culoare al acestui anotimp.

 

Primul meniu al primăverii este alcătuit din elemente și ingrediente  culese de pe plaiurile românești. Acest meniu oferă  bucătarilor ocazia de a găti legumele rădăcinoase în cea mai naturală formă. Așadar, în bucătărie, rădăcinoasele fac trecerea de la iarnă la primăvară și ne oferă o multitudine de posibilități pentru a le pune în valoare gustul. Totodată, acest meniu anunță apariția legumelor proaspete de primăvară, pline de vitamine și de viață. Vă așteptăm începând cu ora 13!

MENIU

 

STARTER

 

Texturi diferite de sfeclă și urzici

 

FEL PRINCIPAL

 

Piept de rață cu varză roșie, leurdă sote

 

SAU

 

Pește dulce de Dunăre cu sfeclă roșie, sos de leurdă

 

DESERT

 

Mousse de brânză dulce, sfeclă roșie și sorbet de zmeură

 

PREȚ: 150 LEI / ADULT
REZERVĂ ȘI PLĂTEȘTE ONLINE

Bilete Domeniul Manasia

PARTICIPAREA ESTE POSIBILĂ ȘI PE BAZĂ DE REZERVARE LA ADRESA DE MAIL CONTACT@DOMENIULMANASIA.COM, LA NUMĂRUL DE TELEFON +40 744 378 888 SAU FOLOSIND FORMULARUL DE CONTACT DE MAI JOS.

VĂ MULȚUMIM PENTRU ÎNȚELEGERE!








No Comments

Post a Comment