Duminica Floriilor in parcul conacului | duminică, 25 aprilie

Duminica Floriilor este pentru noi o zi deosebită, de aceea încercăm în fiecare an să conturăm experiențe aparte pentru invitații noștri. Anul acesta, vremea ne permite să servim masa în parcul conacului, sub soarele călduț de final de lună aprilie. Meniul zilei vine cu opțiuni lejere, pe bază de pește sau cu un preparat rumenit live pe grătar, alături de două deserturi delicioase. După experiența de dining, vă oferim acces în exclusivitate la un moment de muzică live, cu Feli, în parcul conacului. Vă așteptăm cu drag începând cu ora 12.

 

Pentru siguranța oaspeților și a echipei noastre, vă asigurăm că respectăm cu strictețe regulile pentru prevenirea și răspândirea COVID-19. În contextul creșterii numărului de cazuri, vom efectua înainte de intrarea în conac teste rapide într-un spațiu special amenajat.

SALATĂ

 

Salată de baby spanac, cu brânză de capră,

roșii cherry și dressing de mentă și lime (150gr)

 

SAU

 

Salată de baby spanac, cu somon fume și

dressing de mentă și lime (150gr)

 

FEL PRINCIPAL

 

File de dorada la cuptor, cartofi mov, salată verde

cu capere și dressing de capere (350gr)

Coaste de porc glazurate, cartofi la cuptor, salata de ardei

copti și dressing de iaurt și coriandru (450gr)

 

DESERT

 

Ecler cu vanile și glazură de fructe (120gr)

 

SAU

 

Plăcintă cu mere de casă (de post) (120gr)

 

PREȚ: 175 LEI

 

REZERVAȚI ȘI PLĂTIȚI ONLINE

Bilete Domeniul Manasia

MENIU COPII

 

PIZZA

 

Quatro Formaggi (200gr)

 

GUSTARE CALDĂ

 

Supă cremă de legume (180gr)

 

FEL PRINCIPAL

 

Aripioare de pui cu cartofi copti, sos de roșii sau sos de usturoi (300gr)

 

DESERT

 

Ecler cu vanile și glazură de fructe (120gr)

 

SAU

 

Plăcintă cu mere de casă (de post) (120gr)

 

PREȚ: 75 LEI

PREȚ ADULT + COPIL: 235 LEI

 

REZERVAȚI ȘI PLĂTIȚI ONLINE

Bilete Domeniul Manasia

SPECIAL GUEST

Artist si songwriter HaHaHa Production, Feli spune despre sine că este „un satelit natural al muzicii” și nu își poate imagina un mod mai bun de a se exprima decât prin muzică.

A cochetat cu toate genurile muzicale, începând cu pop-rock în adolescență, când a fost atât vocea, cât şi compozitoarea trupei Aliens. A lucrat alături de Edi Schneider (Dj Phantom), iar apoi s-a îndreptat către sfera hip-hop. Toate aceste experiențe au ajutat-o să-și definească stilul și să își dorească o carieră solo. Cel mai nou proiect muzical lansat de artistă se numeste “Feli din poveste”, un jurnal muzical cu un sound pop urban cu influențe tradițional românești. În duminica Floriilor o veți putea asculta la Domeniul Manasia, începând cu ora 17, la finalul experienței de dining.

 

Acces gratuit

 

Accesul la momentul live este gratuit pentru invitații ce servesc masa de Florii la Domeniul Manasia și se permite exclusiv acestora. Acesta va avea loc în parcul conacului, și va putea fi savurat pe peluza noastră, în zone ce vor fi marcate pentru a respecta cu strictețe distanța între persoane impusă în prevederile legale în vigoare.

 

 

Program

 

25 aprilie | ora 17

Întreaga echipă Domeniul Manasia își asumă respectarea cu strictețe a setului de reguli obligatorii pentru desfășurarea activității în condiții de maximă siguranță, cu scopul minimizării riscurilor de transmitere și răspândire COVID-19, în interiorul și în afara punctului de lucru. Pentru siguranța oaspeților și a personalului nostru, efectuăm teste rapide pentru fiecare persoană, înainte de intrarea în conac. Durata de așteptare a rezultatului este de 7 min.

PARTICIPAREA ESTE POSIBILĂ DOAR PE BAZĂ DE REZERVARE LA NUMĂRUL DE TELEFON +40 744 378 888 SAU FOLOSIND FORMULARUL DE CONTACT DE MAI JOS ȘI PRIN ACHIZIȚIA ÎN PREALABIL A BILETELOR DIN MAGAZINUL NOSTRU ONLINE. NUMĂRUL DE LOCURI ESTE LIMITAT. VĂ MULȚUMIM PENTRU ÎNȚELEGERE!