Dining la conac | vineri și sâmbătă, 24 și 25 ianuarie
Finalul acestei săptămâni ne aduce din nou împreună. Vineri, 24 ianuarie, vă invităm să profitați de ziua liberă și să sărbătoriți Mica Unire la Domeniul Manasia, un loc plin de povești puternic înrădăcinate în istoricul nostru secular, pe care le puteți descoperi în cadrul turului ghidat al conacului. Pentru ca ziua să fie completă, vă așteptăm cu un meniu generos, cu preparate ce pot fi comandate individual. Sâmbătă, 25 ianuarie, Chef Andrei Carp și echipa sa vă invită la o cină elegantă si mondenă, acompaniată de rezonanța notelor muzicale pentru a vă bucura de finețea si gustul preparatelor din acest nou meniu.
MENIU 24 IANUARIE
start: ora 13
Platou
Selecție de brânzeturi cu fructe confiate și dulceață
Fel Principal
Pulpă de rată confiată cu legume de sezon
Desert
Mousse de brânză cu chutney de smochine și înghețată de lemon verbena
Fondant de ciocolată cu sorbet
______
PREPARATELE SE POT COMANDA INDIVIDUAL
MENIU 25 IANUARIE
start: ora 15
Gustare Rece
Dorada afumată și piure de broccoli cu lime
Gustare Caldă
Ravioli cu țelină și trufe cu spumă de unt și lapte
Fel Principal
Coadă de vită cu peperonata, cortof copt și ciuperci
Desert
Mousse de brânză cu chutney de smochine și înghețată de lemon verbena
PREȚ: 180 LEI / PERSOANĂ
____