Title Image

PARCUL MANASIA

MOMENTE MAGICE PETRECUTE ÎN NATURĂ

Parcul Domeniului Manasia se întinde pe o suprafață de două hectare și a fost reamenajat în totalitate de către o echipă de arhitecți peisagiști cu gazon englezesc și alei pietruite. Parcul este ideal pentru a găzdui evenimente în aer liber, concerte sau piese de teatru. Spații prietenoase pentru copii sau locuri pentru momente intime de relaxare pot fi amenajate în timpul evenimentelor.

Vă puteți petrece clipe de neuitat la umbra falnicilor platani – monumente ale naturii, sau vă puteți plimba printre speciile rare de arbori seculari care susțin istoria locului. În funcție de sezon, veți descoperi grădini cu flori înmiresmate precum trandafiri, liliac, ginkgo biloba, arborele de mătase, lalele sau iriși ori puteți vizita grădina de legume și condimente a domeniului.

Foișorul ridicat pe un deal artificial, construit de către Prințul Efrem Obrenovici, iazul cu rațe, păunii albi și albaștri care se plimbă liberi prin parc precum și atelierul de olărit sunt atracțiile preferate de vizitatorii noștri.