Dejunul Sfantului Ilie 20 iulie 2019

Dejunul Sfântului Ilie | sâmbătă, 20 iulie

Pe 20 iulie, în zi de sărbătoare, vă invităm la o nouă experiență de o zi în afara orașului, în cadrul căreia veți savura un meniu din 5 piese, cu texturi surprinzătoare, imaginate și atent asamblate de către Chef Andrei Carp. Vinurile vor fi răcoroase și vor completa armonios întreg meniul, iar sărbătoriții vor pleca acasă cu o sticlă de vin bun cadou din partea noastră. În timpul zilei veți putea participa și la un atelier creativ de creație de evantaie japoneze și descoperi astfel arta origami. Vă așteptăm la umbra arborilor seculari, începând cu ora 13.

TASTING MENU

by Chef Andrei Carp

 

Amouse Bouche

 

Tartar de conopidă

 

Starter

 

Păstrăv marinat cu iaurt și icre de stiucă

 

Gustare caldă

 

Piept de curcan cu piure de gulie, țelină marinată și sos de ciuperci

 

Fel Principal

 

Mușchiuleț de porc cu piure de topinambur, porumb și sos demiglace cu muștar

 

Desert

 

Alivanca din mălai de țară cu cremă de busuioc și sorbet de iaurt

 

PREȚ: 180 LEI / PERSOANĂ

_______

 

REZERVAȚI ȘI PLĂTIȚI ONLINE

Bilete Domeniul Manasia

ATELIER DE EVANTAIE JAPONEZE

cu Alexandra Nicoleta Stere – fondator Experiențe Japoneze

 

În timpul zilei petrecute la conac puteți explora arta japoneză origami în cadrul unui atelier de creație de evantaie. La atelier vă puteți înscrie individual sau în echipă cu cei mai mici dintre oaspeții ce vă însoțesc, întreaga experiență fiind definită ca un moment de conectare cu noi înșine și cu momentul prezent.

 

DURATĂ: 45 MIN, PREȚ: 50 LEI 

PARTICIPAREA ESTE POSIBILĂ ȘI PE BAZĂ DE REZERVARE LA ADRESA DE MAIL CONTACT@DOMENIULMANASIA.COM, LA NUMĂRUL DE TELEFON +40 744 378 888 SAU FOLOSIND FORMULARUL DE CONTACT DE MAI JOS.

VĂ MULȚUMIM PENTRU ÎNȚELEGERE!








No Comments

Post a Comment