Dejunul Dianei | duminică, 11 noiembrie

Duminică, 11 noiembrie, te invităm la o experiență culinară aparte, rezultat al colaborării dintre Chef Alex Iacob și Chef Marius Buzdugan. „Dejunul Dianei” este unul de inspirație vânătorească. Cei doi se vor folosi cu creativitate de ingrediente locale și de sezon, îmbinate prin tehnici diferite de preparare pentru a obține texturi și gusturi complexe, reunite în meniul de 6 piese. Te așteptăm începând cu ora 13!

STOC EPUIZAT. Vă mulțumim pentru înțelegere. Rezervați pentru următorul eveniment.

MENIU

 

FIRST COURSE

 

Cartofi presați cu șalău afumat

 

SECOND COURSE

 

Terină de caprioară, cremă de conopidă și varză roșie marinată cu vanilie.

 

THIRD COURSE

 

Tacos de casă cu carne de caprioară, smântână fermentată.

 

MIDDLE COURSE

 

Șalău cu ceapă coaptă, cremă de ceapă.

 

MAIN COURSE

 

Chifteluțe de căprioară cu măr copt și varză, sos de vin roșu.

 

DESSERT

 

Chec de ovăz cu ghimbir, cacao și sorbet de mandarine.

 

 

PREȚ: 240 LEI / PERSOANĂ
Rezervă și plătește online
Bilete Domeniul Manasia

Turul ghidat al conacului vă este oferit din partea casei la achiziționarea meniurilor.

PARTICIPAREA ESTE POSIBILĂ ȘI PE BAZĂ DE REZERVARE LA ADRESA DE MAIL CONTACT@DOMENIULMANASIA.COM, LA NUMĂRUL DE TELEFON +40 744 378 888 SAU FOLOSIND FORMULARUL DE CONTACT DE MAI JOS.

VĂ MULȚUMIM PENTRU ÎNȚELEGERE!








No Comments

Post a Comment