Dejun la conac | sâmbătă, 6 mai și duminică, 14 mai
Vremea plăcută a lunii mai ne deschide apetitul de a petrece cât mai mult timp în natură. Domeniul Manasia promite o evadare de o zi în afara orașului, o experiență inedită de dining oferită de Chef Alexandru Iacob și echipa sa, bucuria descoperirii pentru cei mai noi dintre oaspeți și… un strop de noblețe. Vă așteptăm începând cu ora 12pm!
MENIU | sâmbătă, 6 mai
STARTER
Terină de sfeclă coaptă și brânză de capră și foietaj de casă
WARM DISH
Biban de mare cu spanac sote, zbarciogi și sos de unt cu lămâie
MAIN COURSE
Piept de rață cu piure de napi, ceapă verde și sparanghel
DESSERT
Arabella
PREȚUL UNUI MENIU ESTE DE 180 LEI / PERSOANĂ.
LA CERERE SE POT FACE SI MENIURI VEGETARIENE.
MENIU | duminică, 14 mai
STARTER
Terină de găină și porc, piure de conopidă, dressing de măr și păpădie.
WARM DISH
File de biban de mare cu spanac și sos de lămâie.
MAIN COURSE
Obraz de vită, risotto de cartofi, ceapă verde și țelină marinată.
DESSERT
Arabella
PREȚUL UNUI MENIU ESTE DE 180 LEI / PERSOANĂ.
LA CERERE SE POT FACE SI MENIURI VEGETARIENE.
