Dejun la Conacul Manasia

Dejun la conac | sâmbătă, 20 octombrie

Pe 20 octombrie, în cadrul concertului Golan Live ai ocazia unică de a experimenta în premieră, în parcul unui domeniu aristocratic ce are un istoric de aproape două secole, complexitatea sunetelor muzicii electronice într-un live act cu un vibe aparte. Dacă dorești să petreci o zi întreagă la conac, te invităm la un dejun special, cu un meniu semnat Chef Alexandru Iacob și Chef Marius Buzdugan, începând cu ora 14.

MENIU

 

STARTER

 

Supă cremă de dovleac, brunoise de mere granny smith și foie gras poêlé

 

FEL PRINCIPAL

 

Antricot cu țelină gratinată, gnocchi de casă cu dovleac, sparanghel sotat în unt ars, sos brun infuzat cu ciuperci de pădure

 

SAU

 

Piept de curcan cu spätzle de casă, baby morcov stins cu cognac, ceapă échalote marinată și sos brun infuzat cu ciuperci de pădure

 

DESERT

 

Alivenci cu gutui

 

PREȚUL UNUI MENIU ESTE DE: 185 LEI / PERSOANĂ

REZERVĂ ȘI PLĂTEȘTE ONLINE

Bilete Domeniul Manasia

No Comments

Post a Comment