Dejun la Conac | sâmbătă, 17 martie

Săptămâna aceasta ne vedem sâmbătă, pentru o nouă sesiune de răsfăț aristocratic. Începem la 11am, cu un nou atelier de machiaj oferit de specialiștii Estee Lauder România, timp în care pe domni îi invităm la un ceai și narghilea în Salonul Oriental. Dejunul va fi servit în saloanele de dining, începând cu ora 2pm. Vă așteptăm!

MENIU

 

Gustare Rece

 

Terină de sfeclă roșie dulce-acrișoară, piure de măr verde, pudră de hrean, vlăstari de măcriș

 

Fel Principal

 

File de Barbun, piure de păstârnac copt în aluat, gnocchi cu spanac și parmezan,

chips de usturoi, spumă de merișoare

 

sau

 

Mușchi de vițel, piure de broccoli cu spanac, foi de echalotte dulci-acrișoare,

gnocchi din cartofi dulci, sos brun spaniol

 

 

Desert

 

Fantezie de ciocolată cu inserție de Gianduja, sorbetto de căpșune, pământ fals, pudră de mentă

 

PREȚ: 180 LEI / PERSOANĂ

ATELIER DE MACHIAJ CU ESTEE LAUDER

 

Gabriela Cenușă – Education Manager Estee Lauder Romania și Cristina Zamfir – Specialist Estee Lauder România vor susține un nou atelier de machiaj. Acestea vor vorbi despre ritualul de îngrijire a feței, cum trebuie pregătit tenul înainte de machiaj și ce aspecte trebuie să avem grijă înainte de a aplica machiajul. Deasemenea, atelierul va aborda idei în ceea ce privește machiajul de zi, ce tip de produse să folosim în funcție de ten, vârstă, culoarea pielii sau a ochilor și va include o sesiune practică.

PARTICIPAREA ESTE POSIBILĂ DOAR PE BAZĂ DE REZERVARE LA ADRESA DE MAIL CONTACT@DOMENIULMANASIA.COM, LA NUMĂRUL DE TELEFON +40 744 378 888 SAU FOLOSIND FORMULARUL DE CONTACT DE MAI JOS.

VĂ MULȚUMIM PENTRU ÎNȚELEGERE!