Dejun la conac și atelier floral în duminica Floriilor | 9 aprilie

În duminica Floriilor și a Paștelui catolic, vă așteptăm la conac pentru a lua parte la o experiență aparte de dining. Vom pregăti un meniu a la carte, din care, tradițional, nu pot lipsi preparatele pe bază de pește. Alături de Anna de Hillerin, găzduim un atelier de flori în cadrul căruia veți învăța despre plante sfinte, veți realiza coronițe și ghirlande, veți descoperi ce spun florile preferate despre personalitatea fiecăruia și veți putea purta coronițele, poza și distra alături de un fotograf profesionist. Vă așteptăm cu drag, începând cu ora 13.

MENIU À LA CARTE

 

Borș de miel – 36 lei
Salată de icre de știucă – 38 lei
Drob de miel cu verdețuri proaspete – 50 lei
Stufat de miel cu usturoi și ceapa verde – 70
Cotlet de miel la grătar cu broccoli și sparanghel sote – 140 lei
Saramura de scrumbie la jar cu mămăliguța – 70 lei
Saramura de crap cu mămăliguța – 78 lei
Cozonac 2 felii – 24 lei
Pască – 30 lei

 

 

REZERVAȚI TELEFONIC LA +40 744 378 888

SAU FOLOSIND FORMULARUL DE MAI JOS.

ATELIER FLORAL

cu Anna de Hillerin

 

Începând cu ora 15, vă invităm la un atelier floral, găzduit de Anna de Hillerin, care vă purta prin lumea florilor și a tradițiilor populare de sărbătoare și ghida în lucrul cu acestea.

 

Plante sfinte: busuioc, dafin, bambus

15 min

 

Se spune că de Florii, la miezul nopții, în tradiția populară, se fierbe busuioc în apă, iar fetele, dimineața, se spală pe cap cu această fiertură că să le crească părul. Vom vorbi în acest workshop despre plante sfinte, plante miraculoase, care ne pot aduce belșug, liniște și armonie în viața noastră. Vom învăța cum și când să le folosim și cum să le îngrijim. De asemenea, de ce este bine să le avem în casă, cum ne pot schimba viața și care sunt principalele beneficii pe care ni le oferă: abundență, pace, armonie, iubire, energie și optimism.

 

Doi în unu: coroniță și ghirlandă pentru masa de Florii

25 min

 

Vom crea o coroniță de Florii, pe care o putem transforma, în câteva secunde, într-o frumoasă ghirlandă pentru masa de sărbătoare.
Fiecare participant la workshop va lua acasă coronița/ghirlanda făcută. Toate florile și materialele necesare sunt incluse în preț.

 

Spune-mi ce flori îți plac ca să-ți spun cine ești

20 min

 

La începutul workshop-ului, fiecare participant va fi invitat să completeze un scurt chestionar prin care să aleagă florile care îl reprezintă cel mai bine. Florile rezonează cu noi la nivel subtil. Ceea ce alegem ne definește și vorbește despre noi. Florile care ne plac ne descriu foarte bine atât comportamental, cât și ca personalitate. Anna de Hillerin, gazda acestei întâlniri, va interpreta rezultatul acestui chestionar, pe scurt, pentru fiecare participant.

 

Sesiune foto

20 min

 

Vom purta coronițele făcute la atelier, ne vom poza și ne vom distra alături de un fotograf profesionist.
Albumul cu toate imaginile va fi trimis ulterior, pe email, tuturor participanților.

 

PREȚ

 

150 lei / persoană

 

REZERVAȚI ȘI PLĂTIȚI ONLINE

Bilete Domeniul Manasia

TUR GHIDAT

al conacului și cramei subterane

 

Acesta vă poartă prin toate saloanele conacului și în crama subterană și relevă povești despre istoricul nostru aristocratic și personalitățile care l-au marcat, precum și detalii arhitecturale surprinzătoare, scoase la lumină în timpul procesului de restaurare.

PREȚ

 

INCLUS ÎN PREȚ PENTRU INVITAȚII CU O CONSUMAȚIE DE MIN. 150 LEI sau

62 lei / persoană

 

Program

 

9 aprilie | cu începere la orele 13, 14 și 15

TOATE LOCURILE PENTRU ACEST EVENIMENT AU FOST OCUPATE. VĂ MULȚUMIM PENTRU ÎNȚELEGERE!