Dejun la conac | duminică, 7 aprilie

Luna aprilie ne răsfață cu momente petrecute în natură și ne ademenește la dejunuri pe terasa conacului sau la plimbări în parcul cu copaci înfloriți și cu păuni albi sau multicolori. Natura este sursa de inspirație și pentru noul meniu pe care îl propunem în această duminică, realizat cu ingrediente de sezon precum zbârciogii, urzicile, spanacul sau leurda – integrate cu grijă, prin diferite tehnici de preparare, pentru a obține o armonie a gusturilor. Vă așteptăm începând cu ora 13.

MENIU

 

STARTER

 

Risotto cu zbârciogi și urzici, chips de ciuperci, ulei de usturoi verde

 

GUSTARE CALDĂ

 

Piept de curcan cu spanac și leurdă, sos catifelat cu infuzie de ciuperci

 

FEL PRINCIPAL

 

Corvina a la plancha, gnocchi de primăvară cu zbârciogi, chips de urzică, sos de pește cu lămâie

 

DESERT

 

Baba au rhum

 

PREȚ: 180 LEI / PERSOANĂ

 

REZERVĂ ȘI PLĂTEȘTE ONLINE

Bilete Domeniul Manasia

PARTICIPAREA ESTE POSIBILĂ ȘI PE BAZĂ DE REZERVARE LA ADRESA DE MAIL CONTACT@DOMENIULMANASIA.COM, LA NUMĂRUL DE TELEFON +40 744 378 888 SAU FOLOSIND FORMULARUL DE CONTACT DE MAI JOS.

VĂ MULȚUMIM PENTRU ÎNȚELEGERE!








No Comments

Post a Comment