Dejun la conac | duminică, 31 martie

Ultimul dejun din martie cu delicatese de sezon, bine gatit, echilibrat, perfect pentru o duminică la conac. Unii îi spun inspirație, noi o numim Marea Bucătărie a conacului. Vei servi bisque de barbun, somn de Dunăre cu cremă de păstârnac, porc belly cu leurdă și sos de hribi, așa cum nu ai mai avut ocazia, iar la desert, celebrul Milles feuilles cu cremă de vanilie și rubarbă. Cele mai bune vinuri și o zi frumoasă. Vă așteptăm începând cu ora 13.

MENIU

 

STARTER

 

Bisque de barbun din Marea Neagră cu spanac și ou poșat

 

GUSTARE CALDĂ

 

Porc belly cu leurdă, piure cremos de țelină, sos demiglace cu hribi

 

FEL PRINCIPAL

 

Pave de somn din Dunăre, ceapă verde sote, cremă de păstârnac, hribi și sos de unt cu lămâie

 

DESERT

 

Millesfeuilles cu cremă de vanilie și rubarbă

 

PREȚ: 180 LEI / PERSOANĂ

 

REZERVĂ ȘI PLĂTEȘTE ONLINE

Bilete Domeniul Manasia

PARTICIPAREA ESTE POSIBILĂ ȘI PE BAZĂ DE REZERVARE LA ADRESA DE MAIL CONTACT@DOMENIULMANASIA.COM, LA NUMĂRUL DE TELEFON +40 744 378 888 SAU FOLOSIND FORMULARUL DE CONTACT DE MAI JOS.

VĂ MULȚUMIM PENTRU ÎNȚELEGERE!








No Comments

Post a Comment