Dejun la conac

Dejun la conac | duminică, 20 noiembrie

[:ro]

Duminică 20 noiembrie, în intervalul orar 12 – 18, va avea loc o nouă experiență culinară Domeniul Manasia, orchestrată de Chef Alexandru Iacob.

 

Meniul este unul nou și îmbină o multitudine de arome de sezon. Pentru a obține texturi speciale ce se complează frumos, Chef Alexandru Iacob folosește tehnici complexe și variate pentru fiecare preaparat.


MENIU


 

FIRST DISH

Millefeuille de sfeclă roșie și brânză crocantă de capră, jeleu de sfleclă cu infuzie de chimen și zăpadă de hrean

MAIN DISH

File de șalău de Dunăre cu legume de toamnă, raviolli cu vinete afumate și sos de unt cu lămâie și usturoi copt

sau

File de vită cu terină de cartofi, ridiche roșie crocantă, arpacaș și sos de vin roșu

DESERT

Ganache de ciocolată cu nugatin, sorbet de zmeură, burete de iaurt și iaurt crocant.


MENIU COPII


 

SUPĂ

Supă cremă de legume cu crutoane aurii

FEL PRINCIPAL

Pulpă de rață confit și piure de cartofi

DESERT

Ștrudel cu mere și sos de vanilie


Tariful pentru Dejun la conac este de 170 lei pentru adulți și 60 lei pentru copii. Numărul de locuri este limitat, iar accesul posibil doar pe bază de rezervare.


contact@domeniulmanasia.com | (+40) 744 378 888.

 [:en]

Duminică 20 noiembrie, în intervalul orar 12 – 18, va avea loc o nouă experiență culinară Domeniul Manasia, orchestrată de Chef Alexandru Iacob.

 

Meniul este unul nou și îmbină o multitudine de arome de sezon. Pentru a obține texturi speciale ce se complează frumos, Chef Alexandru Iacob folosește tehnici complexe și variate pentru fiecare preaparat.

 

MENU


 

FIRST DISH

Millefeuille de sfaclă roșie și brânză de capră crocantă, jeleu de sfleclă cu infuzie de chimen și zăpadă de hrean

MAIN DISH

File de șalău de Dunăre cu legume de toamnă, raviolli cu vinete afumate și sos de unt cu lămâie și usturoi copt

sau

File de vită cu terină de cartofi, ridiche roșie crocantă, arpacaș și sos de vin roșu

DESSERT

Ganache de ciocolată cu nugatin, sorbet de zmeură, burete de iaurt și iaurt crocant.


KIDS MENU


 

SOUP

Supă cremă de legume cu crutoane aurii

MAIN DISH

Pulpă de rață confit și piure de cartofi

DESSERT

Ștrudel cu mere și sos de vanilie


Tariful pentru Dejun la conac este de 170 lei pentru adulți și 60 lei pentru copii. Reservations only!


contact@domeniulmanasia.com | (+40) 744 378 888.

 [:]