Dejun la conac | duminică, 10 martie

Am pășit în luna martie și asistăm cu bucurie la transformarea naturii în parcul conacului. Trecerea la noul anotimp se face simțită și în noile preparate propuse de Chef Marius Buzdugan și echipa sa. Meniul din 10 martie este unul inspirat din fuziunea dintre bucătăria modernă și cea contemporană, în preparatele propuse alăturându-se ingrediente oferite de mare, dar și de munte. Vă așteptăm începând cu ora 13 pentru o nouă experiență de dining Domeniul Manasia!

MENIU

 

STARTER

 

Veloute din barbun de Marea Neagra cu ou poșat de țară

 

FEL PRINCIPAL

 

Mușchi de vită românesc, midii din Marea Neagra și ciuperci

 

SAU

 

Saramură de somn cu ceapă coaptă

 

DESERT

 

Curd de lămâie, zmeură, ciocolată neagră și fistic

 

PREȚ: 180 LEI / ADULT
REZERVĂ ȘI PLĂTEȘTE ONLINE

Bilete Domeniul Manasia

PARTICIPAREA ESTE POSIBILĂ ȘI PE BAZĂ DE REZERVARE LA ADRESA DE MAIL CONTACT@DOMENIULMANASIA.COM, LA NUMĂRUL DE TELEFON +40 744 378 888 SAU FOLOSIND FORMULARUL DE CONTACT DE MAI JOS.

VĂ MULȚUMIM PENTRU ÎNȚELEGERE!








No Comments

Post a Comment