Dejun la conac de Sf. Andrei | sămbătă, 30 noiembrie
Vă invităm să sărbătoriți Sfântul Andrei și trecerea dintre anotimpuri la conac. Vă întâmpinăm cu un nou meniu din 4 piese semnat Chef Andrei Carp, realizat din ingrediente de sezon, ce fac introducerea către noi experiențe culinare, de iarnă. Sărbătoriții vor putea descoperi povestea noastră în cadrul turui ghidat al conacului și a cramei subterane și vor primi cadou din partea noastră o sticlă de vin bun. Vă așteptăm începând cu ora 13.
MENIU
Gustare Rece
Piftie de curcan
Gustare Caldă
Biban de mare cu apă de castravete și ierburi aromatice
Fel principal
Balotină de porc, cu mousse de mălai și piure de ceapă coaptă
Desert
Albă ca zăpada
_______
PREȚ MENIU: 160 LEI / PERSOANĂ
PREPARATELE POT FI COMANDATE ȘI INDIVIDUAL
_______