Vizită și dejun la conac | sâmbătă și duminică, 9 și 10 aprilie
Vă invităm atât sâmbătă, cât și duminică, 9 și 10 aprilie, să vă bucurați de natură și de experiențe discrete de dining, ce pot avea loc în saloanele invadate de lumină ale conacului sau pe terasa noastră cu vedere către parcul secular. Zilele pot fi completate descoperirea istoricului nostru aristocratic, în cadrul turului ghidat al conacului și cramei subterane. Vă așteptăm cu drag, începând cu ora 13.

STARTER
Tartar de avocado cu sfeclă roșie coaptă (post)
Hummus cu muguri de pin (post)
Salată Tabbouleh cu rodie (post)
Salata cu spanac, fructe deshidratate, nuci, rodie și dressing de citrice (post)
Buratta cu roșii cherry și salată rucola
Salată Caesar cu piept de pui
Salata grecească
PASTA & RISOTTO
Penne cu sos de roșii din grădina conacului și busuioc
Tagliatelle cu sos de roșii și creveți
Spagetti Carbonara
Risotto cu ciuperci de pădure
FEL PRINCIPAL
Butterfish cu legume la grătar
Dorada cu piure de broccoli
Mușchiuleț de porc cu piure de cartofi și sos brun
Piept de rață cu legume la cuptor și sos demiglace
Antricot de vită cu broccoli și sparanghel sote
DESERT
Budincă de chia și coulis de mango
Plăcintă de post cu mere și scorțișoară
Lava cake
Pavlova
REZERVAȚI TELEFONIC LA +40 744 378 888
SAU FOLOSIND FORMULARUL DE MAI JOS.

TUR GHIDAT
al conacului și cramei subterane
Acesta vă poartă prin toate saloanele conacului și în crama subterană și relevă povești despre istoricul nostru aristocratic și personalitățile care l-au marcat, precum și detalii arhitecturale surprinzătoare, scoase la lumină în timpul procesului de restaurare.
PREȚ
60 lei / persoană
Program